banner388

Samsun otobüs terminalinde darp iddiaları

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaşanan olayda iddiaya göre turizm firması, 4 kişilik aileyi darp etti.

Samsun otobüs terminalinde darp iddiaları

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaşanan olayda iddiaya göre turizm firması, 4 kişilik aileyi darp etti.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 10:03
Samsun otobüs terminalinde darp iddiaları

Samsun Haber - Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinde meydana gelen olayda iddiaya göre otobüsün geliş saatini soran bir aile, turizm şirketi çalışanları tarafından darp edildi. Darp sonucu bir kişi yaralanırken aile, tazminat davası açmaya hazırlanıyor.


Samsun-Gaziantep seferi için internet üzerinden bile alan 4 kişilik bir aile, servisi kaçırınca otobüse yetişmek için taksi tutup terminale gitti. İddiaya göre otobüsün gelip gelmediğini soran aileye terminalde meydan dayağı atıldı. Aileden bir kişi darp sonucu yaralandı.


Samsun’dan Gaziantep’e gitmek isteyen 4 kişilik bir aile, internet üzerinden bilet aldı ve firmayı arayarak servis talep etti. Firma yetkilileri aileyi arayarak servis gönderildiğini ancak servisi kaçırdıklarını ve saat 16:00’da kalkacak otobüse yetişmeleri için terminale gelmeleri gerektiğini söyledi. Aile bunun üzerine taksi tutarak firmanın bürosuna gitti. Burada yaşanan tartışmada iddiaya göre çalışanlar aileyi darp etti. Kavgada 1 kişi yaralandı. Zanlılar, İlyasköy Polis Merkezi’ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken aile olayla ilgili maddi manevi tazminat davası açacaklarını söyledi.


ÜZERİMİZE ATLADILAR

45 yaşındaki anne S.B., yaşananlar ile ilgili olarak, “Birkaç gün önce gerçekleşen olayda internet üzerinden saat 16:00’daki Samsun-Gaziantep seferine bilet aldık. Aynı gün saat 14.30'da turizm firmasını telefonla arayarak servis istedik. Servisin saat 15:30’da geleceği söylendi. Saat 15:10’da söylenen yerde olduk. Bekledik servis gelmedi. Sevis gelmeyince yeniden turizm firmasını aradık. Bize bu sefer servisin 15.00'te geçtiği söylendi. Biz de biletlerimizin yanmaması için taksi ile 15.55'te otogara vardık, henüz otobüs gelmemişti. Otobüsün ne zaman geleceğini sormak için çocuklarım şirket bürosuna gitti, çalışanlar bir anda çocuklarımın üzerine saldırdılar” dedi.


DAVA AÇACAĞIZ

Darp edildiklerini belirten B., " Turizm firması çalışanları çocuğuma saldırarak çeşitli yerlerinden darp ettiler. Diğer çocuklarımın gözü önünde gerçekleşen olayda, çocuklarımın psikolojileri bozuldu. Şok geçirdiler. Bu olaydan dolayı ailem ve çocuklarım büyük zarar görmüştür. Maddi manevi tazminat davası açacağız" diye konuştu. 


DAYAK YEDİK

Firma çalışanlarından dayak yediği iddia edilen M.E.B. ise, "Biz otogara vardığımızda otobüs daha gelmemişti. Ablam ben ve ablamın arkadaşı büronun içine girdik otobüsün ne zaman geleceğini sorduk. B.A. adlı şahıs 'bize buradan gidin' diye bağırdı. Söz konusu şahıs daha sonra üzerime gelip yumruk salladı, yere düştüm ve bana tekme ile saldırdılar. Araya girerek kavgayı ayırdılar. Beni dövenlerden davacıyım ve şikayetçiyim" dedi.


  
Hedef Halk / Zekeriya FIRAT

Son Güncelleme: 05.07.2017 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık 2017-07-06 16:45:13

Klasik suçlu psikolojisi sen ne hak ve ücretle yolcuya saldiriyorsun bir defa nazik kibar ve saygılı olmayı öğreneceksiniz. Bir hata ve yanlış varsa da yargıya gideceksin burasi dağ başı mi sizde şehir eskiyasimisiniz

Avatar
murat a 2017-07-05 12:39:09

yalan yanlış haber yapmayın saldıran uslubsuz bayanlar görevliye küfredende saldıranda bayanlar defalarca yanlarındaki bay yolcuya bunları sakinleştirin götürün ikazına rağmen bin bir türlü küfürler eden bayanlar iğrenç bir ağza sahip servis saatinde yazede olmayanda onlar