banner388

Samsun Olimpiyatlara Hazır mı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Turan Çakır ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun’un Olimpiyatlara hazır olduğunu söyledi.

Samsun Olimpiyatlara Hazır mı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Turan Çakır ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun’un Olimpiyatlara hazır olduğunu söyledi.

14 Haziran 2017 Çarşamba 18:54
Samsun Olimpiyatlara Hazır mı?

Samsun HaberDünyanın en saygın üçüncü olimpiyatları olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları’nın (Deaflympics) 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da yapılacak. Bununla ilgili Samsun’un tüm ilçelerinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

19 MAYIS İLÇESİ OLİMPİYATLARA YÜZDE 80 HAZIR

İlçesindeki olimpiyat hazırlıklarının yüzde 80 oranında tamamlandığını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Sadece ana güzergah yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken cephe giydirmeleri hariç geriye kalan yerler ile ilgili gerekli çalışmalar yapıldı. Olimpiyatlarda bizim ilçemizde 2 tane bisiklet yarışması yapılacak. Bizde yapılacak yarışmalara istinaden ilçemiz olimpiyatlara hazır.  Sadece bizim oraya gelecek olan sporcular, antrenörler, aileler ve turistlerin Kuş Cennetine giderken ve yol üzerindeki binalardaki boya ve kaplama işleri de 15 Temmuz’a kadar bitirilmeye çalışılacak. 19 Mayıs ilçemiz olimpiyatlara yüzde 80 oranında hazır.

OLİMPİYATLARA EKSİĞİMİZ KALMAYACAK

Samsun genelinde olimpiyatlarla ilgili hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, “Olimpiyatlarla ilgili hazırlıklar devam ediyor. Biz çevre düzenlemesi, altyapı, görsel kirlilikleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Ordu girişinden itibaren Samsun’da doğru yol üzerindeki binaları boyamaya başladık. Şehir merkezindeki hareketliliği de herkes görüyor. Karayolları tarafından yapılan Kirazlık mevkiindeki viyadük çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. İşçiler orada 24 saat çalışıyor ve olimpiyatlara biteceğini söylüyorlar. Oradaki viyadük çalışması olimpiyatlara yetişecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bafra’da yaptıkları çalışmalarda yüzde 90 oranında bitti. Dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz, Valiliğimize bağlı diğer kurumlar hummalı bir şeklide çalışıyor. Olimpiyatlara eksiğimiz kalmayacak. Biz ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı tesislerin çevre düzenlemesini yapıyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.06.2017 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muratti55 2017-06-15 01:43:14

Bu sehrin gorselliginin artmasi ve yasanabilecek sekle gelmesi icin illa olimpiyatlarin mi yapilmasi gerekiyor ???? Olimpiyat olmasa goruntu kirliligi , paspal sehir girisleri kirik dokuk parklar bahceler yollar devam edecekti degil mi .... Nasil belediyeciliktir bu ....

Avatar
alemdarcan 2017-06-15 12:33:32

Daha yeşil şehir merkezleri istiyoruz...Boya badana yetmez...Bir bozkır şehri Ankara'ya bakın bir de Karadeniz şehri Samsun'a hangisinin şehir merkezi daha yeşil...