banner388

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şok

Samsun'un İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, emekliye ayrıldığını duyurdu eski milletvekili ise bu duruma tepki gösterdi.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şok

Samsun'un İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, emekliye ayrıldığını duyurdu eski milletvekili ise bu duruma tepki gösterdi.

06 Eylül 2017 Çarşamba 13:25
Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şok

Samsun haber - 1991 yılında devlet memurluğu görevine başlayan ve 2008 yılından bu yana kurucu İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Davut Numanoğlu sosyal medya adresinden emekliye ayrıldığını açıkladı. 

AK Parti Samsun eski Milletvekili Musa Uzunkaya ise Numanoğlu'nun emekliye ayrılmasına yine sosyal medya adresinden tepki gösterdi.

"EMEKLİYE AYRILIYORUM"

Emekliye ayrılan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu yaptığı paylaşımda, "Değerli Dostlar, 1991 yılında başladığım devlet memurluğu görevime 27 yıllık hizmet sonrası 2008 yılında kurucusu olduğum İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İlçe Müdürü olarak emekliye ayrılıyorum. Görevim süresince yakın ilgi ve desteklerini gösteren Üst amirlerime, İl-İlçe yöneticilerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve eğitimin tüm paydaşlarına teşekkür ediyor, bana kattıkları ve kazandırdıkları için devletime ve milletime minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allahaısmarladık" dedi.

"HANGİ NEDENLERLE EMEKLİ OLDUN"

Numanoğlu'nun emekliye ayrılmasına tepki gösteren AK Parti Samsun eski Milletvekili Musa Uzunkaya da yaptığı paylaşımda, "Davut Bey, öncelikle çok acil verdiğin kararın sana, ailen ve tüm sevenlerin için hayırlı olsun diyorum. Keşke biraz daha sabretseydin! Sizler gibi gerçekten deneyim, tecrübe ve üstün yetenekleri olan eğitimci ve idarecilerin, üst yöneticilerle siyaset erki tarafından daha iyi değerlendirilmesi için gayret sabredilseydi. Hangi nedenlerle emekliliğini istediğini az çok biliyorum. Sen ve senin gibi çok değerli idareci ve eğitimci arkadaşın maalesef yıllardır Milli Eğitim Bakanlığı'nın uyguladığı yanlış politikalar, özellikle de idarecilerle ilgili yerli- yersiz tasarruflar, çok ciddi ve hiç ama hiç gereği olmayan uygulamalar; hem gönülleri hem moralleri hem de eğitimdeki başarı trendlerini kırmış zaafa uğratmıştır. İşte Köksal Kır'ın eğitim camiasından kopması, Haluk Melekoğlu'nun yıkılan hizmet hayalleri, Zekeriya Bilen'in tecrübesi ve bir bilen olarak söndürülen hizmet aşkı ve sayabileceğimiz onlarca, belki yüzlerce kayıp! Vasıflı inançlı ve idealist eğitimcinin tırpanlanması! Bu durumu defalarca yetkililere iletmeme rağmen, hem bir eğitimci hem de bir siyasetçi olarak sonuç alamamanın kahredici hüznü içerisindeyim. Geçmişte bir sayın Bakanın yanlış uygulamasını il hikmetin arkadan gelen hiç bir bakan düzeltmemiş, zararlarının telafisi zor olacak bu akıl ve mantığa zarar gelişmelere zemin hazırlanmıştır. Umarım eğitim sahasında başka hizmet imkanları bulur, tecrübe ve birikimini genç yaşta Gürgenpınar veya İksenit Yaylalarında heba etmezsin. Tercihin ve kararın hayırlı olsun diyor, gözlerinden öpüyorum" sözlerine yer verdi.
 

Son Güncelleme: 07.09.2017 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2017-09-06 13:34:22

Cok lazımsın
Gitte Salıpazarının Tahnalında
Gitte şırnakın uluderesinde
Manisanın demircisinde
Karsın digorunda çalış
Yok eger 28 yılın icinde bu dedigim yerlerin dengi yerlerde 8 yıl calistiysan
Hakkını bana haram et
Ama yok calismadan goy goy yapıyorsan
İlkadimdan emekli olmuş
Kurucuymuşş
Pehhh

Avatar
Murat sahin 2017-09-06 20:24:57

Ilkadim çok değerli idarecisini kaybetti Davut bey büyük bir değerdir Davut bey gibi değerler korunmalı ve onların deneyim bilgi birikimlerini kullanmalı çok üzüldüm

Avatar
Zırlatan 2017-09-07 15:08:22

Eğitim de ki yanlış uygulamaların bedelini sevgili hemşerimize ödetmişlerdir.lejyoneelerin ve kraldan daha kralcıların başarısı aferin devam edin.....

Avatar
mehmet 2018-11-30 10:42:01

davut bey çok değerli bir eğitimci müdürdü çok acil kara verdi tabiki nedenini kendisi daha iyi bilir umarım kendisi için hayırlı olur .böyle eğitimciler kaybolup gidiyor 19 mayıs ilçe meb müdürü yakup kıroğlunu da samsun iş kur müdürü yaptılar