banner388

Samsun merkezde korona kol geziyor!

Hayat Eve Sığar uygulaması ile mevcut konumuzun risk haritasını görüntüleyebiliyorsunuz. 3 gün önce normal seviye olarak gösterilen Çiftlik Caddesi bölgesi bugün itibariyle yüksek riskli bölge konumuna geldi. 

Samsun merkezde korona kol geziyor!

Hayat Eve Sığar uygulaması ile mevcut konumuzun risk haritasını görüntüleyebiliyorsunuz. 3 gün önce normal seviye olarak gösterilen Çiftlik Caddesi bölgesi bugün itibariyle yüksek riskli bölge konumuna geldi. 

24 Haziran 2020 Çarşamba 17:50
Samsun merkezde korona kol geziyor!

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesi devam ediyor. Aylardır süren mücadelede vaka sayısında yaşanan düşüş ve iyileşen sayısında yaşanan artış ile normalleşme dönemi 1 Haziran ile birlikte başlamıştı. Sürecin başlaması ile birlikte vaka sayılarında artış gözlemlenirken tüm Türkiye'de maske takma zorunluluğu getirildi. 

REHAVET UYARISI YAPILDI 

Samsun'da vatandaşların tedbiri elden bırakarak rehavete kapılması ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü ve Samsun Valiliğinden defalarca "Rehavete kapılmayın!" uyarısı yapıldı. Ancak vatandaşların halen tedbirlere tam anlamıyla uymadığı gözlemleniyor. 

ÇİFTLİK BÖLGESİNDE RİSK ATTI 

İçişleri Bakanlığı tarafından geliştiren "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile vatandaşlar riskli bölgeleri telefonlarından kontrol edebiliyor. Bugüne kadar normal seviyede gözüken Çiftlik Caddesi ve civarı bugün itibariyle yüksek riskli bölge konumuna geldi. Yetkililerden sürekli uyarılar yapılmaya devam ediliyor.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih Çırak 2020-06-24 22:00:17

Çiftlik caddesinin trafiğe açılmasıyla birlikte insanlara yürüyecek yer kalmadı, insanlar birbirine sürünerek geçiyorlar. Böyle devam ettiği sürece hastalık daha fazla yayılacaktır. Salgının arttuğı illerde yerel yöneticilerden hesap sorulmadığı sürece hiçbirşey düzelmeyecektir.

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-06-24 20:27:09

Çiflik caddesi embesil asalak dolu...

Avatar
Samulaş 2020-06-25 06:04:30

Hergün binlerce Samsunlu vatandaşın bindiği tramvayları süren vatmanlarda korona var. Çalışan korona olduğu ortaya çıktığında sessiz sedasız izne gönderiliyor. Hergün aynı koltuğa oturduğu, aynı ortamı paylaştığı arkadaşlarına hiç bir şey söylemeden. Çünkü yöneticiler mobing uygulayarak kimseye söylemeyeceksin gibi söylemler ile tehtid ederek sessiz sedasız izine ayırdılar. Bir yönetici bunu nasıl yapar, peki şimdi burada olan 90 tane varmandan kimlerde korona var bir düşünün. Ve bu insanların kendi yakınları var, tramvayda hergün binlerce kişi taşıyorlar.
Siz düşünmeyin ben neden yaptıklarını söyleyeyim. Haber olmasın, millet duymasın ki tramvaylara binmeye devam etsinler. Şirket para kazansın, reklama gelince önce insan sağlığı! Makinistler mi kimin umrunda onlar için önemli olan tramvay seferlerinin aksamadan gitmesi.
Allah bu ve bunun gibi yöneticileri bildiği gibi yapsın.

Avatar
Haluk 2020-06-24 18:58:02

Lise caddesinde oturuyorum. Evin olduğu yerde daha önce vaka gözükmüyordu şimdi tam binanın olduğu yerde vaka görülüyor yandık :)

Avatar
Alaattin 2020-06-24 21:53:16

Sağlık bakanlığı biran önce tekbir alması gerektiğini düşünüyorum samsun genelinde kurallara uyan yok saygılarımla

Avatar
5561 2020-06-25 22:18:40

Ciftlik caddesi eski havasini kaybetti

Avatar
Münhasır bölge 2020-06-27 18:31:59

Çiftlik caddesinin yeniden trafiğe açılması büyük bir israftır.

Avatar
Çift kabin 2020-06-28 09:52:54

Korona yok yalan işler bunlar