banner388

Samsun merkezde hava kalitesi bozuldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava İzleme verilerine göre Samsun'un İlkadım ilçesindeki hava kalitesi düştü.

Samsun merkezde hava kalitesi bozuldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava İzleme verilerine göre Samsun'un İlkadım ilçesindeki hava kalitesi düştü.

27 Eylül 2018 Perşembe 12:37
Samsun merkezde hava kalitesi bozuldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava İzleme Merkezleri verilerine göre Samsun'un İlkadım ilçesinde hava kalitesi iyiden ortaya geriledi. Yüzüncüyıl Hava İzleme Merkezi raporunda, "Hava kalitesi uygun fakat alışılmadık şekilde hava kirliliğine hassas olan çok az sayıdaki insanlar için bazı kirleticiler açısından orta düzeyde sağlık endişesi oluşabilir" ifadelerine yer verildi.

DİĞER MERKEZLERDE KALİTE İYİ

Samsun'un Atakum, Canik, Bafra ve Tekkeköy ilçesilerindeki hava izleme noktaları verilerine göre ise bu bölgelerdeki hava kalitesinin iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat 2018-09-27 22:07:55

Atakum da ikamet eden bir kişi olarak Tekkeköy havasının iyi olduğunu ilk adımın iyi olmadığını söyleyenler rüzgarın denizden estiği zaman yılın 360 gününün 300 günü denizden eser Tekkeköy asit amonyak kokusundan durulmaz bu nasıl hava temizliği insanlarla alay I ediyorsunuz

Avatar
erhan... 2018-09-28 00:18:10

Samsun'un insanı bozuldu..

Avatar
blm 2018-09-28 08:49:52

devletin dağıttığı kömürlerden olsa gerek. dağıtılsın fakat özellikle ara sokaklar leş gibi kokuyor, nefes almak bile zorlaşıyor. suriyelilerinde ilkadım da yoğunlukla oturması kömür dağıtımını o bölgede arttırdı. sanayinin olduğu tekkeköy de bile havanın ilkadımdan daha iyi olmasının başka açıklaması yok sanırım