banner388

Samsun maviye geçti Bafra kırmızıya davetiye çıkarıyor...

Bafra Belediyesi'nin korona vakalarının pik yaptığı bir dönemde ilçede konser düzenleyecek olması vatandaşları çileden çıkardı.

Samsun maviye geçti Bafra kırmızıya davetiye çıkarıyor...

Bafra Belediyesi'nin korona vakalarının pik yaptığı bir dönemde ilçede konser düzenleyecek olması vatandaşları çileden çıkardı.

23 Ağustos 2021 Pazartesi 18:54
Samsun maviye geçti Bafra kırmızıya davetiye çıkarıyor...

Ağustos ayı Türkiye'de son yılların en büyük felaketlerine sahne oldu. Güneyde yangınlar kuzeyde sel baskınlarında onlarca insanımız hayatını kaybederken, kimi insanlar evlerinden kimileri de işlerinden oldu.

TASARRUF TEDBİRLERİ GETİRİLDİ


Haziran ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle belediyelere tasarruf tedbirleri adı altında İçişleri bakanlığı tarafından genelge gönderilirken belediylerin her türlü etkinlik, konser ve reklam harcamalarına kısıtlama getirildi.

SAMSUN MAVİ OLDU!


Korona vakalarında yaz aylarında hızlı bir artış yaşanırken Samsun'da il sağlık müdürlüğü ve vatandaşların duyarlı davranmasıyla sarıdan maviye dönerek Türkiye'nin korona ile ilgili mücadelesinde başarılı iller arasında yerini aldı.

UĞUR IŞILAK KONSERİ YAPILACAK


Bütün bu gerçekler ortadayken Bafra Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ünlü sanatçı Uğur Işılak'a Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda konser programı düzenleme kararı aldı.  Kendi sosyal medya sayfalarından da halkı konsere davet etti. 

KORONA DA TASARRUF DA HİÇE SAYILDI!


Türkiye'de bunca felaketler yaşanıp korona vakaları halen pik seviyedeyken, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın tasarruf tedbirlerini de hiçe sayarak böyle bir organizasyon düzenlemesi Bafra halkını ayağa kaldırdı.

KINIYORUZ, KABUL ETMİYORUZ!


30 Ağustos Zafer Bayramı bahanesiyle ağustos ayını gözü yaşlı geçiren Türk halkına yapılan organizasyonun hakaret derecesinde olduğunu sosyal medayadan dile getiren vatandaşlar; 'Durdurun bu organizasyonu. Böyle bir anlayışı reddediyoruz.' dediler.
'Böyle bir zamanda konser yapılacak olması bu milletin aklıyla alay etmektir.' diyen vatandaşlar; 'Kınıyoruz, kabul etmiyoruz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı sağduyuya davet ediyoruz.' diye konuştular

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bafrali 2021-08-24 08:20:16

Sayin baskanim bafrada tum gencler asi olmadi olmuyor bafrada heryere girmeleri yasaklansin ozaman herkes asi olur

Avatar
SAMSUN 2021-08-24 09:20:16

Başkasının konseri olsaydı alkış tutardınız. Uğur Işılak olunca zorunuza gidiyor anlaşılan.

Avatar
55 2021-08-24 11:48:25

Traji komik
Daha 2 ay evvel, evlerin içine tıkılıydık.
Yazık

Avatar
gariban bafralılar 2021-08-24 12:57:07

Bafra'nın makus kaderi değişmiyor.Hİç bir belediye Bafray'a hizmet vermedi. Her yer ileri giderken Bafra geriliyor .Üzgün mü olalım kızgın mı olalım bilemiyoruz Bafray'a el atıp bu güzel ilçeyi yaşanacak bir hale cevirin lütfen abiler,ablalar...

Avatar
Bafra güzel sehir 2021-08-24 15:36:11

Artık bırakın saldırı politikamızı haber adı altında insanları galyana getirerek hiç birşey elde edemezsiniz

Avatar
55 Samsun 2021-08-24 15:59:15

30 Agustos ta Atakum Belediyesi konserle kutlama yapacak bu ses çıkarmıyorsunuz, Uğur IŞILAK Bafra Belediyesi yapınca birilerine bir hâller oluyor. Bu konser Bafrada olacak zafer türküleri ile 30 Ağustos zafer Bayrami kutlanacak

Avatar
LAEDRİ 2021-08-24 19:47:51

Sadece yandaşın cebi dolsun diye aptalca alınmış bir karar.bafra halkı eşşekolursa sırtına binen çok olur

Avatar
Şehirnaz 2021-08-25 06:08:08

Atakum konseri daha tehlikeli uzun aradan sonra konser olacak ve çok kalabalık olur keşke bunada bir eleştiriniz olsaydı diyorummmm...