banner388

Samsun Lise Caddesi'nde yangın

Samsun'un İlkadım İlçesi Lise Caddesi'nde bir binada çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Samsun Lise Caddesi'nde yangın

Samsun'un İlkadım İlçesi Lise Caddesi'nde bir binada çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

09 Mayıs 2017 Salı 00:40

Samsun Haber: Samsun'un İlkadım İlçesi'ndeki Lise Caddesi üzerinde İstiklal Caddesi'ne dönen köşedeki binada yangın çıktı. Alevler kısa sürede binayı sardı. Çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etti. Samsun'un İlkadım İlçesi'ndeki Lise Caddesi üzerindeki yolda Çiftlik Caddesi ve 56'lar Caddesi'nin kesiştiği noktada henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Özel bir banka ve işyerlerinin olduğu binayı ve dükkanları bir anda alevler sardı. Vatandaşlar olay anını an be an cep telefonlarına kaydetti. Yangına önce çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Yangın söndürme tüpleriyle dükkan bölgelerindeki alevleri söndürdüler. İtfaiye ise olay yerine intikal ederek yangına daha fazla büyümeden ve üst kattaki bölgelere müdahale etti. 

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 09.05.2017 09:04
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2017-05-09 08:54:21

Geçmiş olsun esnafa,mal sahibine ama video bile 4 dakika itfayiye hala yok nasıl bir iş anlamadım. Yine vatandaşa iş düştü vatandaş söndürüyor.