banner388

Samsun-Krasnodar sefer sayıları artacak

Samsun-Krasnodar seferlerinin başlamasının ardından şimdide sefer sayılarının artması gündeme geldi.

Samsun-Krasnodar sefer sayıları artacak

Samsun-Krasnodar seferlerinin başlamasının ardından şimdide sefer sayılarının artması gündeme geldi.

01 Haziran 2017 Perşembe 09:16
Samsun-Krasnodar sefer sayıları artacak

Samsun haber - Türkiye ve Rusya arasında çıkan uçak krizinin ardından askıya alınan Samsun Krasnodar geçtiğimiz haftalarda ilişkilerin normale dönmesiyle başladı. Gazete Gerçek'ten Sezer Sezer'in haberine göre 3 haftadır seferleri yapılan Samsun-Krasnodar uçuşuna ilgi beklenenden yüksek oldu.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, iki ülke arasındaki uçuşların her Cumartesi günü yapıldığını söyleyerek sefer sayılarının arttırılması için görüşmeler yapıldığına değindi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, "3 hafta önce başlayan uçuşlar karşılıklı tarifeli olarak yapılmaktadır. Krasnodar’dan saat 15:00’te kalkan uçak Samsun’dan ise aynı gün saat 17:45’de geri dönüyor. Her cumartesi günleri tarifeli olarak yapılan uçuşlardaki doluluk oranı Ramazan ayı münasebetiyle düşük. Fakat Ramazan ayından sonra temmuz ayında doluluk oranlarında büyük bir artış yaşanacağını düşünüyoruz. Şu anda da ona yönelik talepler var. Ramazan Bayramı sonrasında yapılacak olan uçuşlar için rezervasyonlar başladı. Bu rezervasyonlarında bayram sonrasına kadar artacağını düşünüyoruz" diye konuştu
 

Son Güncelleme: 01.06.2017 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.