banner388

Samsun Kitap Fuarı Açılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile 1. Kavak Çocuk Kitapları Günleri 07 Haziran Salı günü halk ile buluşacak.

Samsun Kitap Fuarı Açılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile 1. Kavak Çocuk Kitapları Günleri 07 Haziran Salı günü halk ile buluşacak.

06 Haziran 2016 Pazartesi 13:52
Samsun Kitap Fuarı Açılıyor

07 Haziran 2016 Salı günü saat 11.00'de açılışı gerçekleşecek olan fuar üç gün süreyle halkın hizmetinde olacak. Fuara Samsun’da bulunan tüm yazar ve şairler davet edildi. Etkinlik günleri içerisinde Yazarlar için söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek. İlçe merkezinde bulunan Atatürk Parkı’nda düzenlenecek olan fuarda Samsunlu şairler için şiir etkinliği de düzenlenecek. Bu süre zarfında okur yazar buluşması kapsamında yazarlar ilçeye bağlı okullarda öğrencilerle de söyleşi yapma şansı bulacak. Müracaatlar Pazartesi günü mesai bitimine kadar sürecek. Bu yıl ilki yapılacak olan fuarın gelecek yıllarda da tekrarının yapılması planlanıyor.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapmış açıklamada, "İlçemizde bu yıl ilki yapılacak olan 1. Kavak Çocuk Kitapları Günleri Fuarı geleneksel olarak her yıl düzenlenecektir. Amacımız insanlara kitap sevgisi verebilmek, kitaplar ile arada kurulan bağın daha da sıcak olabilmesini sağlamaktır. İlçemiz Atatürk Parkı'nda düzenlenecek olan fuar 3 gün sürecektir. 07 Haziran Salı günü saat 11.00'de açılacak olan fuar 09 Haziran gününde son bulacaktır. Yüce Allah’ın Peygamberimize ilk emri ‘Oku’dur. Her bilgi okumakla öğrenilmektedir. Okumak, çocuk ve gençlerimizi okumaya alıştırmak, en büyük fazifemizlerdendir. Bu yüzden tüm hemşehrilerimizin kitap fuarına yoğun ilgi gösterip gençlerimizi kitap okumaya teşvik etmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu. 
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 13:56
Anahtar Kelimeler:
SamsunKitapGençFuar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.