banner388

Samsun Kara Teslim Oldu!

Samsun’u etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havanın Salı gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Samsun Kara Teslim Oldu!

Samsun’u etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havanın Salı gününe kadar sürmesi bekleniyor.

28 Ocak 2017 Cumartesi 11:02
Samsun Kara Teslim Oldu!

Samsun’da şehir merkezi son yılların en karlı kışlarından birini geçiriyor. İlçelerine nazaran daha ılıman iklimde olması nedeniyle karın yerde kalma süresi kısa olan Samsun’da iki gündür etkili olan yağışlar her yeri beyaza bürüdü. Gece saatlerinde de devam eden kar yağışının Salı gününe kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Üç gündür devam eden kar yağışının tadını çıkarak vatandaşlar ise karı 'rahmet' olarak nitelendiriyor.


Salı Gününe Kadar Sürecek

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM) tarafından yapılan açıklamaya göre; bugün akşam geç saatlere kadar kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Yarın akşam saatlerinde tekrar başlaması tahmin edilen kar yağışının Salı günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan bir diğer açıklamada ise Salı gününe kadar sıcaklıkların en fazla 3-5 dereceye olacağı bildirildi.


 
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.