banner388

"Samsun hepimizin sevdası"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunlulara seslendi. Başkan Şahin, "Sevgiyle birlikte yürüyeceğiz. Sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

"Samsun hepimizin sevdası"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunlulara seslendi. Başkan Şahin, "Sevgiyle birlikte yürüyeceğiz. Sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

01 Aralık 2018 Cumartesi 19:48
"Samsun hepimizin sevdası"

Samsun Haber-Başkan Şahin katıldığı bir programda kendisine gösterilen ilgi ve alakaya karşılık olarak bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: 

"Saygıdeğer hemşerilerim,

Samsunumuzun herkesimden güzel insanları, 
Vefalı kadirşinaz aziz milletim…

Muhtarlarımız basınımız sporseverlerimiz stk larımız, her ilçemizden, her partiden, her şehrimizden saygıdeğer halkımız, 
Samsunsporumuzun çilekeş taraftarları, 
gençler, çocuklar, kadınlar, büyüklerimiz, işçilerimiz, üniversitemiz, esnafımız, memurumuz, sanayicimiz, partimizin her kademesinde birlikte görev yaptığım değerli arkadaşlarım, 
Kısacası milli mücadele şehrimiz bu büyük şehrin mert, yiğit, vefalı, sevda yüklü aziz insanları,

Bana her yerde ve platformda gönülden göstermiş olduğunuz sevgi, saygı, destek ile beni onurlandırdınız. Unutulmaz destek ve Sevdamıza karşılık verdiniz. Acımı bitirdiniz. Sevgimi büyüttünüz. Bunlar bir insana verilecek en büyük değerdir. Şereftir. Onurdur. Bana bunu verdiniz. Ben bunun karşılığı olacağım. Sevgiyle birlikte yürüyeceğiz. Sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Samsun hepimizin sevdası."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2018-12-01 22:20:46

seni aday seçmeyenlere yazıklar olsun..

Avatar
Bafralı 2018-12-01 22:46:24

Başkanım gel Mhpden ya da bağımsız aday ol. Bu kadar kısa sürede gönülleri fethettin. Bu şehrin insanları da seni yalnız bırakmayacaktır.

Misafir Avatar
Kavaklı 2018-12-02 09:09:12 @Bafralı

Bağımsız koysa mhp den daha çok oy alır

Beğenmedim! (0)
Avatar
M.KURT 2018-12-02 17:19:37

Zihni ŞAHİN'in MHP'den aday olmasını isteyenler; MHP'nin AKP'nin koalisyon ortağı olduğundan haberininz yok mu?

Avatar
Vatanperver 2018-12-02 10:40:40

Sayın Şahin , artık parti olayını aştı bu olay Mustafa Demir ‘in Samsun’a ve Samsun halkına hiç bir katkısı olmamış ve olmayacaktır, dolayısıyla sizin aday olmanız durumunda seçilememe gibi bir durumunuz söz konusu değildir

Avatar
nosman 2018-12-02 12:29:19

Bırak edebiyatı. T.C. ye karşı çıkan partilerin neferi olmaya, samsunlu olmayan birinin kazanması için çalışmaya devam mı edeceksin. Nasıl biri oldunuz? menfaat ve parti her şeyin önünde mi? defol git karaktersiz.

Avatar
akif 2018-12-02 19:19:43

bağımsız aday ol sen nereden adaysan oyum sana! niye tahammul edemediler sana acaba!