banner388

Samsun 'Hayır' için yürüyecek

16 Nisan günü yapılacak olan referandum öncesi CHP Samsun İl teşkilatı 'Hayır' yürüyüşü düzenliyor.

Samsun 'Hayır' için yürüyecek

16 Nisan günü yapılacak olan referandum öncesi CHP Samsun İl teşkilatı 'Hayır' yürüyüşü düzenliyor.

13 Nisan 2017 Perşembe 11:58
Samsun 'Hayır' için yürüyecek

Samsun Haber - 16 Nisan'da yapılacak tercihin ülkenin geleceğini tayin edeceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz,"Bir iki gün sonra bir halk oylamasına gideceğiz. Evet derseniz, ülkenin sistemi,rejimi tümden değişecek. Diyorlar ki, büyük bir ülke olacağız. Süper ülke olacağız. Koca bir yalandır. Büyük ve güçlü bir ülke olacaksak, buna parlamenter sistem engel değildir. Hala yalanla insanları aldatma peşindeler. Milletin karnı bu yalanlara tok. Gezdiğimiz her yerde görüyoruz ki, millet artık uyanmış. Bu bir parti seçimi değil. Bu bir siyaset yarışı değil. Millet de bunun farkında. Esnafımızın onlarca sorunu, derdi var. Bu Anayasa değişikliği hangi sorunu çözecek? Hiçbirini. O halde, her zamankinden çok aklımızı kullanmak zorundayız. Aklımızı kullanırsak, doğru seçenek bellidir. Hayır diyeceğiz ve ülkenin, memleketin geleceğini kurtaracağız. " dedi.
      
Yürüyüşe davet

Akcagöz, sözlerine şu şekilde devam etti:" 15 Temmuz'un intikamı için evet demelisiniz diyorlar. 15 Temmuz'u hazırlayan süreci beraber inceleyelim. Nereden çıktı bu 15 Temmuz? FETÖ, nasıl böyle büyüdü ve devleti işgal eder hale geldi. 2010 yılındaki referandumda hayır deseydik, başımıza bu musibet gelmeyecekti. Şimdi yine milleti yanlış yönlendiriyorlar. Yazıktır, günahtır. Milletin geleceğini, bu şekilde tehlikeye atıyorlar. Bu Anayasa değişikliğinin özeti şudur. Bir kişiyi seçeceksiniz, geri kalan ne varsa o seçecek, o belirleyecek. Bundan önce nice devlet adamları, siyasetçiler geldi geçti. Hiç biri böyle bir yetki talep etmedi. Hiç biri halktan, böyle büyük bir ehliyet istemedi. Şimdi bu isteniyor. Millet, kendi eliyle bir felakete sebep olabilir mi? Evet olur. Biz uyarı görevimizi yapıyoruz. Referanduma kısa bir süre kaldı. Cumartesi günü Ellialtılar DSİ önünden başlayacak büyük bir hayır buluşması ve yürüyüşü düzenleyeceğiz. Cumartesi günü saat 15'te orada olacağız. Tütün iskelesinde sonlandırılacak bu yürüyüşe, tüm Samsunlu hemşehrilerimizi bekliyoruz. 16 Nisan'da Samsun, demokrasiye de özgürlüklere de sahip çıktığını gösterecek ve muhtemel bir tehlikeyi önceden görmüş olarak hayır diyecek, tarihe not düşecektir. "

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omer 2017-04-13 18:59:25

Sizden ala yalancı mi var örn K.K