banner388

Samsun FETÖ'cülerden Temizlenmeli

Samsun’un Canik ilçesi Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun Fethullahçı Terör Örgütü’nden temizlenmeli" çağrısını 18. sayısı çıkmış olan "Canik Bülten" aracılığı ile yaptı.

Samsun FETÖ'cülerden Temizlenmeli

Samsun’un Canik ilçesi Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun Fethullahçı Terör Örgütü’nden temizlenmeli" çağrısını 18. sayısı çıkmış olan "Canik Bülten" aracılığı ile yaptı.

02 Eylül 2016 Cuma 17:22
Samsun FETÖ'cülerden Temizlenmeli

Bültenin en son 2 sayısı 15 Temmuz ile Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütleri ile mücadeleye ayrılırken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu savaş Türk milletinin Kurtuluş Savaşıdır. Millet ve vatan düşmanları mücadelemizi her zaman diri tutmalıyız" dedi. Canik Belediyesinin her ay çıkarmış olduğu ve geçen ay ki sayısı 15 Temmuz darbe girişimine ayrılmış olan Canik Bülten'in Ağustos sayının kapağında, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasında terör örgütü ile verilmiş olan mücadeleyle dikkat çeken Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç'in "Samsun Fethullahçı Terör Örgütü'nden temizlenmeli" çağrısı oluşturuyor. Bütün sayıları 30 bin adet basılmakta olan ve Samsun genelinde dağıtımı yapılan bültenin manşetlerinden bu çağrısını anımsatan Başkan Genç, Fethullahçı Terör Örgütü mücadelesine engel olmak için uğraşanların karşısında kendisi ve milletin bulunacağını söyleyerek, millet ile vatan düşmanları ile mücadelenin diri tutulmasını istedi.

Önsöze de yer verilmiş olan bültende Başkan Osman Genç'in 17 Aralık ile 25 Aralık sonrası Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile yapmış olduğu mücadele ve bu mücadeleyi anlatmakta olan, basın organlarında da yayınlanan haberlere yer verilmekte. Bültende, "Hain temizliğinde görev herkese düşüyor" ve " Fethullahçı Terör Örgütü ile mücadelede yalnız kaldık" başlıkları verilmiş olan haberlerde seslerinin daha da fazla çıkmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Genç, kendilerinin Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile mücadelelerinin 15 Temmuz tarihinden daha da öncesinde  ve 17 Aralık ile 25 Aralık'tan itibaren örgüt ile mücadele içinde olduğuna işaret ediyor.

Terör örgütü ile yapılan mücadelenin asla serbest bırakılmayacağını işaret eden Başkan Osman Genç, "Devlet bir taraftan Suriye'de DAEŞ ile PYD ile mücadele içindeyken, içeride de yine Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ve PKK ile mücadele içerisinde. Yapılmakta olan bu mücadele ise Türk milletinin kurtuluş mücadelesidir. Bu mücadele içinde herkese görev düşmekte. Millet ile vatan düşmanları ile mücadelemizi tek bir Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması yada başka örgüt mensubu kalmayıncaya kadar devam ettireceğiz. Bunun şakası yok" diye konuştu.

İHBAR EDİN
Mücadeleyi diri tutabilmek için Canik Bülten'in son sayılarının 15 Temmuz hain darbe girişimine ayrılmış olduğunu belirten Başkan Osman Genç, "Devletimiz Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile mücadele ederken bizlerde mücadeleyi sıcak tutabilmek amacı ile bültenimizde bu tarz haberler yayınlıyoruz. 15 Temmuz’un önemini halkımıza daha fazla anlatmak hem de hain örgüt ile mücadelemizde halkımızı daha fazla bilinçlendirmek istiyoruz. Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile mücadelede devleti yalnız bırakmadık ve bırakmayız. Bütün herkes, her kim olursa olsun bu hain örgüte üye olan kim var ise devlete ihbar etmelidir" şeklinde konuştu.
Hain Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile 17 Aralık ile 25 Aralık'tan sonra ilişiği bulunan, örgüte karşı sempati duyan bütün herkesin onlar gibi olduğunu belirten Başkan Genç, "Senelerdir sürekli olarak bu hainlerin temizlenmesi gerektiğini dile getiriyoruz. Bu mücadelede olduğu gibi bundan sonra da devam  edeceğiz. Gitmiş olduğumuz her yerde halkımıza örgütün asıl amaçlarını, hedeflerini, ülkeye verdikleri zararı anlatmaya devam ediyoruz. Bu konuda yapılan bütün çalışmalar basın mensuplarında mevcuttur. Canik’in Bülten ile de bu mücadele çerçevesinde halkımızın da bu mücadeleye daha çok katılmasını amaç ediniyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 02.09.2016 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.