banner388

Samsun FETÖ bölge imamı Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ'nün üst düzey yöneticisi ve Samsun bölge imamı olduğu iddia edilen şahıs ile birlikte 5 kişi, Yunanistan'a kaçarken yakalandı.

Samsun FETÖ bölge imamı Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ'nün üst düzey yöneticisi ve Samsun bölge imamı olduğu iddia edilen şahıs ile birlikte 5 kişi, Yunanistan'a kaçarken yakalandı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 10:50
Samsun FETÖ bölge imamı Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Marmaris'ten Yunanistan'a bir yat ile kaçmak isteyen FETÖ'nün üst düzey yöneticisi ve Samsun bölge imamı olduğu öne sürülen şahıs ile birlikte toplam 5 FETÖ şüphelisi yakalandı.
 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ile Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin birlikte yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, Yunanistan’a kaçmakta olan toplam 5 FETÖ şüphelisi yakalandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi tarafından yürütülen çalışmalarda, FETÖ’nün Samsun, Amasya, Tokat, Sinop ve Çorum’dan sorumlu “Samsun bölge imamı” olduğu iddia edilen Murat Elmas, deşifre edildi.

MARMARİS KOORDİNE HALİNDE ÇALIŞILDI

Şüphelinin sahte kimlik ile Marmaris’ten yunan bayraklı bir yat ile Yunanistan’a kaçmak için hazırlık yaptığını tespit eden ekipler, Marmaris ile koordineli çalışma başlattı. 

Yapılan operasyonlar kapsamında, kaçmak üzereyken yatta kıskıvrak yakalanan Samsun bölge imamı Murat Elmas, Samsun’a getirildi. Kod adının 'Fatih' olduğu öğrenilen FETÖ şüphelisi, bugün Samsun Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

5 İLDEN SORUMLU BÖLGE İMAMI

 
5 ilden sorumlu Samsun bölge imamıyla birlikte yine sahte kimlik kullandığı belirlenen 4 FETÖ şüphelisi daha yakalandı. Murat Elmas'ın aynı zamanda din kültürü öğretmeni olduğu ve kullandığı 3 telefonda ByLock bulunduğu belirlendi.

 
FETÖ'NÜN SAMSUN YAPILANMASI ÇÖZÜLDÜ

 
Düzenlenen operasyon ile birlikte örgütün Samsun yapılanmasının çözülmüş olduğu belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 09.04.2018 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Riza 2018-04-09 11:01:21

Asil suçlular muhterem hocam bilge insan diyenler el ayak öpenler dişarda gariban memur öğretmen vs içerde. Feto sadece akpli olmayanlarmi yani. Oy vermiyorsan elestiriyorsan sizde gazete aldiniz onlarin okullarinda okudunuz şimdi böyle nasil suçsuz olursunuz dediklerinde biz döndük diyorsunuz.diger garibanlar a gelince azrail gibi oluyor adalet. Kendindekileri nasil ayitlayacan önce kapiyi değil evin içinde yap temizlik sonra avludakilere bak