banner388

Samsun Emniyetinde Bayram Mesaisi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan Bayramı nedeniyle alınan genel asayiş ve trafik tedbirlerini duyurdu.

Samsun Emniyetinde Bayram Mesaisi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan Bayramı nedeniyle alınan genel asayiş ve trafik tedbirlerini duyurdu.

30 Haziran 2016 Perşembe 17:01
Samsun Emniyetinde Bayram Mesaisi

Emniyet Müdürlüğü Samsun’da genel güvenlik ve asayişin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin temini ve Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için il merkezi ve ilçelerdeki mevcut emniyet ve trafik tedbirlerine ilave olarak tedbirler aldı.
 
TRAFİK TEDBİRLERİ
Alınan trafik tedbirleri hakkında ise şu ifadelere yer verildi: “Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü şehirlerarası devlet karayolunda yaya ve araç trafiğine karşı, gündüz 12 ekip, 5 radar ekibi, gece 10 ekip, 2 radar ekibi ile bayram süresince tedbir alacak. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü şehir içi yaya ve araç trafiğine karşı gündüz 15 ekip, 4 şahin ve 1 radar ekibi, gece 10 ekip, 4 şahin ve 1 radar ekibi ile bayram süresince tedbir alacaktır. Şehir içinde ve şehirlerarası devlet karayollarında yaya ve araç trafiğine karşı; gündüz 27 ekip, 6 radar ekibi; gece 20 ekip 3 radar ekibi görevlendirilerek trafik tedbirleri artırılmıştır. Halkımızın huzur ve güven ortamında ramazan bayramı yaşamalarını sağlamak amacıyla tedbirler artırılarak en üst düzeyde çalışmalarımız devam edecektir."
 

Son Güncelleme: 30.06.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.