banner388

Samsun'dan yola çıkan otobüs kaza yaptı

Samsun'dan İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü, kamyon ve tırında karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Samsun'dan yola çıkan otobüs kaza yaptı

Samsun'dan İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü, kamyon ve tırında karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

28 Haziran 2018 Perşembe 12:02
Samsun'dan yola çıkan otobüs kaza yaptı

Samsun'un Çarşamba ilçesinden İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü, kamyon ve tırında karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre sabah saat 09:00 sularında TEM Otoyolu İzmit geçişi Gültepe Tünelleri İstanbul istikametinde meydana gelen kazada Mustafa Uzunoğlu idaresinde çimento yüklü 14 FM 600 plakalı tankere Engin Ölmez yönetimindeki 06 DAS22 plakalı kamyon duramayarak arkadan çarptı.

Kaza yapan araçları geç fark eden Mehmet Akif Poyraz yönetimindeki 34 BCT 548 plakalı yolcu otobüsü ve Hulusi Gültekin idaresindeki 38 DN 362 plakalı tır da duramayarak çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyon sürücüsü Engin Ölmez aracın içerisinde sıkıştı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılan kamyon sürücüsü, olay yerinden ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

OTOBÜSTEKİ YOLCULAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

Kazada Samsun’un Çarşamba ilçesinden İstanbul’a gitmekte olan otobüsteki yolcular büyük korku ve panik yaşadı. Meydana gelen kaza nedeniyle TEM Otoyolu İzmit geçişi Gültepe Tünelleri İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. 

Kaza karışan araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik tekrar normale döndü. 

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 28.06.2018 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kimse 2018-06-28 14:54:19

takip mesafesi önemli