banner388

Samsun'dan kalkan uçakta panik

Samsun'dan İstanbul'a gitmek için havalanan uçağın kabin basıncının düşmesi üzerine büyük panik yaşandı.

Samsun'dan kalkan uçakta panik

Samsun'dan İstanbul'a gitmek için havalanan uçağın kabin basıncının düşmesi üzerine büyük panik yaşandı.

26 Kasım 2017 Pazar 18:12
Samsun'dan kalkan uçakta panik

AnadoluJet'in Samsun-İstanbul seferini gerçekleştiren TK7237 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi tarifeli uçağın seyir halindeyken kabin basıncı düştü. Pilot, kabin basıncını dengelemek amacıyla uçağın irtifasını düşürdü.


Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapmak üzere Samsun'dan havalanan uçağın kısa bir süre sonra kabin basıncında düşüş meydana geldi. Pilot, basıncı dengelemek için 10 bin feete kadar alçaldı. Bir süre sonra kabin basıncının normale dönmesinin ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na sorunsuz şekilde iniş gerçekleştirildi.


THY'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğ, yaşanan olay ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada," TK 7237 Anadolujet’in Samsun-Sabiha Gökçen seferini yapan Boeing 737-800 tipi uçağında kabin basıncı sorunu yaşanmıştır. Yaşanan sorun sonrasında bir müddet alçalışa geçen uçak kabin basıncının normale dönmesi üzerine uçuş planına uygun şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na inişini gerçekleştirmiştir. İniş sonrası yapılan incelemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Yolcularımız seyahatlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşamamıştı" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 27.11.2017 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülay 2017-11-27 00:19:11

Uçak istanbuldan geldiginde sıkıntılıydı zaten bagajda yangın çıktı söylentisi vardı ama kesin bi bilgi verilmedi, sorun yaşayan uçağı aynı gün tekrar neden uçururlar ki..

Avatar
Yasin 2017-11-27 13:39:12

Hayir ayni ucagi ucurmadilar samsuna gelen ucak airbus i arizalanmisti