banner388

Samsun'dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şenol Gür, birliğe ve aynı zamanda beraberliğe ihtiyaç duyulan şu son dönemlerde üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Samsun'dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şenol Gür, birliğe ve aynı zamanda beraberliğe ihtiyaç duyulan şu son dönemlerde üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

06 Eylül 2016 Salı 13:07
Samsun'dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneğinin üyeleri, OMÜ Hoşkadem Sosyal Tesisleri’nde toplandılar. Gündemle alakalı değerlendirmeler yapılan toplantıya derneğin üyesi olan ve aynı zamanda CHP’nin Samsun Milletvekili Kemal Zeybek de katılım sağladı. Birlik için ve beraberlik için vurgu yapılmış olan toplantıda konuşma yapan Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Gür, Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçmekte olduğunu söylerek, “Ülkemiz zorlu ve istikrarsız bir coğrafyada çok fazla terör saldırılarına hedef olmakta. Çok net ki ülkemiz olarak, millet olarak çok büyük bir ihanetin ve aynı zamanda sinsi bir kuşatmanın hedefi olduk. Bu zor süreçte her zaman olduğundan daha fazla birlik içinde ve beraberlik içinde olmaya ihtiyacımız var. Bizler büyük bir milletiz. Bir olarak, beraber olarak, aşamayacağımız hiçbir zorluk, yıkamayacağımız hiçbir engel yok. Geçmiş tarihimizde bunun gibi yüzlerce örnekle doludur” dedi.



“HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR”
Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminde Fethullahçı Terör Örgütü tarafından yapılmış olan darbe kalkışmasının, Türk halkının dik durması ile engellendiğini söyleyen Şenol Gür, “Hain ve aynı zamanda alçakça yapılmış olan darbe kalkışması halkımızı bir araya getirmiştir. Farklı görüşlerde olan insanlar, tek ses oldular, tek çatının altında toplandılar. Ülkeyi belki de 15 yıl 20 yıl geri götürebilecek olan bu girişimde, halkın farklı görüşteki kısmı, tek amaç için toplandılar. Ama şu bilinsin ki; hangi örgüt olursa olsun  asla ve asla hedeflerine ulaşamayacaklar, milletimizi asla bölemeyecekler, kardeşi kardeşine asla kırdıramayacaklar. Bu süre zarfında Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak üstümüze düşmüş olan ne görev varsa yapmaya hazırız. Rabbim bütün milletimizi ve her bir ferdini korusun. Güvenlik güçlerimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 06.09.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.