banner388

Samsun'daki o mahallede her gün aynı rezillik

Samsun'un İlkadım ilçesi'nde bulunan bir mahallede her gün aynı rezillik yaşanıyor.

Samsun'daki o mahallede her gün aynı rezillik

Samsun'un İlkadım ilçesi'nde bulunan bir mahallede her gün aynı rezillik yaşanıyor.

21 Temmuz 2017 Cuma 16:13

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi'nde 2 günde 3 kişi bonzai komasına girdi. İlk olay dün akşam saatlerinde meydana gelirken diğer iki olay öğlen saat 12 sularında ve 14.00'da yaşandı. Mahalle halkı, polis ve sağlık ekiplerinin uyuşturucu komasına giren gençleri hastaneye götürmediklerini iddia etti.


Mahalleli bu durumdan tedirgin olurken çocuklarını rahat rahat mahallede bırakamadıklarını söyledi. İddiaya göre olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri uyuşturucu komasına giren gençleri hastaneye götürmek yerine evlerine bırakıyor.
 

Son Güncelleme: 01.08.2017 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dogdubünyamin 2017-07-22 03:01:28

vatandaş çekinmeyin ihbar edin, mutllaka satanları bilirsinz etrafınızda kim satıyo,bu gün ona yarın sizin çocuklarınız emniyet isim vermiyo edenleri.ben çok ettim
o çocuklar geleceğimiz

Avatar
Halil 2017-07-21 18:38:19

Basindan sonuna it yuvasi ora zaten