banner388

Samsun'daki müthiş defile başladı

Atakum Belediyesi tarafından Sheraton Grand Otel'de düzenlenen defile Samsunhaber.com'dan canlı yayınlanıyor.

Samsun'daki müthiş defile başladı

Atakum Belediyesi tarafından Sheraton Grand Otel'de düzenlenen defile Samsunhaber.com'dan canlı yayınlanıyor.

13 Mayıs 2018 Pazar 18:36

Atakum Belediyesi tarafından organize edilen görkemli bir defile başladı. Saat 19:00'dan itibaren  kreasyonların sergileneceği defile Samsunhaber.com'dan canlı yayınlanacak.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı defile ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Karadeniz'den Ege'ye İlmek İlmek projemiz çerçevesinde, kadın istihdamını desteklemek ve yerli doğal kumaşlarımıza dikkat çekmek adına yürüttüğümüz Yöresel Bez Dokuma (Feretiko) Bezi ve Ödemiş ipeğinin ahenkli kompozisyonuyla oluşturulan kreasyonumuz bu akşamki defilede sergilenecek" ifadelerine yer vermişti.


Sheraton Grand Samsun Otel'deki görkemli defileyi, Samsunhaber.com canlı olarak yayınlayacak.

Saat 19.00'da başlayacak olan defile öncesinde; İzmir Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Şule Aydın, Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı defile hakkında bilgi vererek açılış konuşması yaptılar.

Son Güncelleme: 13.05.2018 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.