banner388

Samsun'daki kantar hırsızları adliyede

Samsun'un Canik ilçesinde girdikleri evin çatısından topuzlu kantar çaldıkları öne sürülen 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'daki kantar hırsızları adliyede

Samsun'un Canik ilçesinde girdikleri evin çatısından topuzlu kantar çaldıkları öne sürülen 2 kişi adliyeye sevk edildi.

14 Haziran 2018 Perşembe 10:43
Samsun'daki kantar hırsızları adliyede

Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde girdikleri evin çatısından topuzlu kantar çaldıkları öne sürülen 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlar girdikleri evin çatısında bulunan topuzlu kantarı çaldı. Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu çok sayıda güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek hırsızlık olayını 25 yaşındaki Aziz B. ve 22 yaşındaki Ahmet E.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti ve dün şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan topuzlu kantar ise satıldığı hurdacıda ele geçirildi.

Yapılan araştırmada Aziz B.'nin 3 ayrı hırsızlık suçundan hakkında 5,5 yıl kesinleşmiş hapis cezasının da bulunduğu ortaya çıktı. Irmak Polis Merkezine teslim edilen Aziz B. ve Ahmet E. ifadelerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Aziz B. ve Ahmet E., mahkemece serbest bırakıldı. Ancak hakkında 3,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Aziz B. adliyenin infaz bürosundaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 14.06.2018 14:14
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.