banner388

Samsun'daki bıçaklı saldırganlar adliyede

Samsun'da 2 kardeşi bıçaklayarak ağır yaralayan 2 kardeş adliyeye sevk edildi.

Samsun'daki bıçaklı saldırganlar adliyede

Samsun'da 2 kardeşi bıçaklayarak ağır yaralayan 2 kardeş adliyeye sevk edildi.

04 Mayıs 2018 Cuma 11:18
Samsun'daki bıçaklı saldırganlar adliyede

Samsun'un Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi'nde önceki akşam saat 21:30 sularında 2 kardeşi bıçaklayarak ağır yaralayan 2 kardeş adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan 30 yaşındaki Kerem Y. sırtından, kardeşi Ali Y. ise göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Kerem Y. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Ali Y. ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Bıçaklı saldırı olayını gerçekleştiren H.A. ve H.A. kardeşler ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından dün yakalanarak gözaltına alındı.
 
Polisteki sorguları sona eren kardeşler bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.A. tutuklanarak Samsun Kapalı Czaevine gönderilirken, H.A. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA 

Son Güncelleme: 04.05.2018 17:08
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.