banner388

Samsun'daki arazi kavgasına 2 tutuklama

Samsun'da 5 kişinin yaralandığı arazi kavgası ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Samsun'daki arazi kavgasına 2 tutuklama

Samsun'da 5 kişinin yaralandığı arazi kavgası ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

20 Aralık 2018 Perşembe 14:07
Samsun'daki arazi kavgasına 2 tutuklama

Samsun'un Bafra ilçesin Sarıköy Mahallesinde tarla sürme meselesi yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Ali Canbaş, bir süre önce Nesim Seven isimli şahıstan aldığı 9 dönüm araziyi çocukları ile birlikte traktörle sürmeye başladı. Canbaş ailesi tarlalarını traktörle sürerken olay yerine, eski sahibindeyken araziyi süren Ertuğrul Demir ve oğulları geldi. Arazinin yeni sahipleri tarafından sürülmesine karşı çıkan şahıslarla Canbaş ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken olayda 5 kişi yaralandı. 

Olay sonrası jandarma ekipleri Samet Demir, Ertuğrul Demir ve kavgada ayağından yaralanan Erdal Demir’i gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sıkı güvenlik önlemleri altında Bafra Adliyesine sevk edildi. 

Adliyeye çıkarılan Ertuğrul Demir ve Erdal Demir tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi. Samet Demir ise mahkemece serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.