banner388

Samsun dahil 8 ilde 'Bulutlar' operasyonu: 25 gözaltı

Samsun dahil 8 ilde düzenlenen 'Bulutlar' operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı.

Samsun dahil 8 ilde 'Bulutlar' operasyonu: 25 gözaltı

Samsun dahil 8 ilde düzenlenen 'Bulutlar' operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı.

13 Ekim 2023 Cuma 12:30

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince 'Bulutlar' isimli silahlı organize suç örgütünün Tekirdağ'da bulunan eğlence mekanlarına sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlamak adına haksız kazanç sağladığı, vatandaşların huzurunu bozarak bir çok silahlı yaralama olayına karıştığı, alacak verecek meseleleri sebebiyle kişileri tehdit ederek tahsilat yaptıkları, maddi menfaat elde etmek için şahıslara şantaj yaptıkları tespit edildi.

Sabah düzenlenen şafak operasyonunda eş zamanlı Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Antalya, İstanbul, Hatay, Samsun ve Kars illerinde arama ve yakalama faaliyetleri gerçekleştirildi. 25 kişi, 9 adet ruhsatsız tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 13.10.2023 12:46
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 2023-10-13 21:11:44

sayın ali yerlikaya bey devletin çarklarını tekrar ş-işletmeye başaldı..takdir ediyorum