banner388

Samsun dahil 10 ilde dev operasyon!

Samsun merkez olmak üzere toplamda 10 ilde düzenlenmiş olan FETÖ/PDY operasyonunda 10 kişi tutuklandı.

Samsun dahil 10 ilde dev operasyon!

Samsun merkez olmak üzere toplamda 10 ilde düzenlenmiş olan FETÖ/PDY operasyonunda 10 kişi tutuklandı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 23:56
Samsun dahil 10 ilde dev operasyon!

Samsun Haber- Samsun merkez olmak üzere toplamda 10 ilde düzenlenmiş olan FETÖ/PDY operasyonunda 10 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 gün önce Samsun merkezli İstanbul, Ankara, Denizli, Kastamonu, Urfa, Karabük, Amasya, Şanlıurfa ve Uşak illerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. FETÖ/PDY'ye bağlı kapatılan Canik Başarı Üniversitesi, Feza Okulları, Sakarya Dershaneleri ve NT mağazalarının eski çalışanları olan toplam 19 kişi gözaltına alınmıştı. Şanlıurfa'da yakalanan 1 kişinin Samsun Adliyesine SEGBİS ile görüntülü olarak bağlanıp verdiği ifadenin ardından bu ilde tutuklandığı öğrenildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan ve örgütün gizli haberleşme ağı olan 'ByLock' kullandıkları iddia edilen 18 şüpheli bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 10 kişi tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, 7'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 8 kişi mahkemece serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 01.06.2017 14:46
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.