banner388

Samsun'da zorla fuhuş yaptıran şahıs yakalandı

Samsun'da fuhuş yeri ayarlayan ve zorla fuhuş yaptıran şahıs emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Samsun'da zorla fuhuş yaptıran şahıs yakalandı

Samsun'da fuhuş yeri ayarlayan ve zorla fuhuş yaptıran şahıs emniyet güçleri tarafından yakalandı.

29 Ocak 2019 Salı 19:47
Samsun'da zorla fuhuş yaptıran şahıs yakalandı

Samsun'da kadınlara zorla fuhuş yaptıran ve fuhuş yeri temin eden şahıs polis ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda Gaziantep'te yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "fuhşa teşvik ve aracılık, fuhuş için yer temini ve imkan sağlamak, fuhşa sürüklenen kişilerin kazancından yararlanarak geçim temin etmek, tehdit ve şantaj" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Barosu ekipleri, söz konusu olayla ilgili T.K. adlı şahsı Gaziantep’te yakalayarak gözaltına aldı. Samsun'a getirilen şahsın internetteki eskort sitesinde C.C. adlı kadınla tanışıp para karşılığında ilişkiye giren bir kişiden defalarca para aldığı, tehdit ve şantaj yaptığı ve kadınları fuhuş için zorla pazarladığı ileri sürüldü. 

Ahlak Bürosundaki sorgusu tamamlanan T.K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Ahlak Bürosundaki sorgusu tamamlanan T.K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren T.K. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 29.01.2019 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atakum 2019-01-30 10:14:29

atakumda 1+1 ler fuhuş yuvası burayada bi el atsanız çok iyi olacak

Avatar
veli 2019-01-30 14:32:24

fuhuş yaptırandan daha çok fuhuş yapanın suçu vardır. 140 tl kabahat parası ödeyen bi sığırlara da ciddi cezalar verilirse bu sektör hız keser.

Avatar
vatandaş 2019-01-30 14:48:10

adi suçlar başta olmak üzere tüm suçların cezası en az 2 katına çıkarılsın, çözüm %100 e gelir..