banner388

Samsun'da zincirleme trafik kazası! 4 yaralı

Samsun'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. 

Samsun'da zincirleme trafik kazası! 4 yaralı

Samsun'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. 

20 Nisan 2023 Perşembe 18:48
Samsun'da zincirleme trafik kazası! 4 yaralı

Kaza, Samsun'un Kavak ilçesi Samsun Ankara Karayolu 67. kilometresi Toptepe Doruk mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Oktay Acay yönetimindeki 06 ACY 732 plakalı otomobil, Yılmaz Arslan idaresindeki 35 KG 0732 hafif ticari araç, Enis Aydoğan yönetimindeki 34 LJ 6104 otomobil ve İhsan Dilbilmez idaresindeki 38 ADA 942 otomobil çarpıştı. Zincirleme trafik kazasında araç sürücüsü Enis Aydoğan ile Burak Dibilmez, Bergüzar Dilbilmez ve Şevval Aydoğan yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kavak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


                              

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2023-04-20 19:52:38

Bizim insanlarımız nedense ne çalışmayı biliyor, ne dinlenmeyi, ne de emeğinin kıymetini ... O kadar kanunsuz,düzensiz bir milletiz ki ne kurallara uyan var ne uymak isteyen. Kardeşim hergün ama her gnü ülke dünya kadar insanı kaybediyor, bir o kadar yaralanan sakat kalan oluyor. Bir de durumun ekonomik boyutu var hem ülkeye hem kişilerin kendisine.Birey olarak bütün günümüzü ailemizden sevdiklerimizden ayrı geçiriyoruz neden para kazanmak mal mülk sahibi olmak kimseye muhtaö ıolmamak için ama sahip olduğumuz malı kullanırken maalesef çok cahilce kullanıp o kadar emeğimizi ona harcanan zamanı da heba etmiş oluyoruz koca bir ömür böyle ziyan olup gidiyor. Tabi bu kuralsızlığın topluma verdiği psikoljik zarar da parayla telafi edilmez. Ayrıca her kazada ülke ekonomisi bir yumruk daha bir yumruk daha yemekte ve ülkenin paraları maalesef çarçur olmakta çocuklarımızın geleceği maalesef ziyan edilmekte. Yazık yazık yazık biraz saygılıi sabırlı ve kurallara uyan insanları olalım lütfen.