banner388

Samsun'da zincirleme kaza! 4 yaralı

Samsun'da meydana gelen zincirleme trafik kazası sonucunda 4 kişi yaralandı.

Samsun'da zincirleme kaza! 4 yaralı

Samsun'da meydana gelen zincirleme trafik kazası sonucunda 4 kişi yaralandı.

10 Mart 2019 Pazar 18:06
Samsun'da zincirleme kaza! 4 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda 4 kişi yaralandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Şehit Korhan Ekiz Bulvarı Makro AVM kavşağında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Z.K. hakimiyetindeki 55 ABU 09 plakalı otomobil, kavşağı dönerken M.A. hakimiyetindeki 28 DL 136 plakalı otomobil yandan çarptı. Bu sırada H.S. yönetimindeki 55 BB 095 plakalı otomobilde Z.K. yönetimindeki otomobil çarptı. Kaza sonucunda E.Z.K. (7), N.K. (42), Z.C.K. (2), K.Ş. yaralandı. Yaralılar olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastane ile Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zülfikar Arslan 2019-03-10 23:24:23

50 km hız sınırı olan yerde öküz gibi gaza basarak gidilirse böyle oluyor ne yazık ki... Bugün oradan geçerken aklımdan geçirdim... Böyle öküzler varken burada mutlaka kaza olur dedim... İşte sonuç ortada... Lüzumsuz yerlere radar koyan emniyet böyle yerlerde hiçbir tedbir almaz

Avatar
stance works 2019-03-11 11:16:41

Zülfikar Arslan nereden anladın kahin misin hızdan dolayı olduğunu samsun öküz dolu