banner388
banner390
banner410
banner408

Meral Akşener'den Samsun'da önemli açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da gerçekleştirdiği mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

Meral Akşener'den Samsun'da önemli açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da gerçekleştirdiği mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

10 Mart 2019 Pazar 18:18

İYİ Parti Lideri Meral Akşener 10 Mart Pazar günü Samsun'da vatandaşlara seslendi. Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu kalabalığa seslenen Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi.

Meral Akşener açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Rahip Brunson için Amerika bastırdığında papazın Türkiye’den gidemeyeceğini söylemişlerdi. Sonra Trump bir tweet attı, papaz uçtu uçtu Beyaz Saray’a kondu. Rusya’dan S-400 alınıyor. Trump, yavaş yavaş tweet'lere başladı. ‘F-35’lerin içinde yer alan Türkiye’yi çıkartacağız’ diyor. Buradan delikanlı gibi sesleniyorum, Sayın Erdoğan sen bizi hapse attırmak isteyebilirsin ama vallahi de billahi de tallahi de ben sana Trump’tan dayak yedirtmem. Merak etme, dik dur, eğilme, iki büklüm olma. Elin Trump’una bükülme. Üstte Putin var. Putin’in ne yapacağı belirsiz. Putin’in karşısında da dik dur. Bu ülkenin gücü, Türkiye’nin cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden şahsın Amerika’dan da, Trump’tan da, Rusya’dan da, Putin’den de sopa yemesine müsaade etmez. Ben de etmem. O yüzden dik dur.” 

Mitingin sonunda belediye başkan adayları Meral Akşener ile birlikte fotoğraf çekinirken, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Meral Akşener’e temsili Samsun anahtarı hediye etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SS55 2019-03-10 22:27:35

'''Bom boş''' konuşmalar manzumesi !

Avatar
2019-03-10 20:46:27

Bu kadar uğursuzluk olur mu. Kadın Samsun'a ayak bastı samsun yenildi.

Avatar
Ahmet 2019-03-10 22:58:46

İyi parti madem bu kadar güçlü niye kendi büyükşehir adayını çıkarmadınız.samsunda kaç adayınız var. CHP ip nerde destekliyorlar. Sayın başkan CHP kazansın diye siz geleceğine kemal bey gelmesi gerekmiyor mu ? İyi parti diyorsunuz. Ülküçü diyorsunuz. Ortada ne ülküçü var. Nede iyi parti !!! MHP 2 yer kazanacak duruyor. Büyükşehirde iyi partili çıksa kazanacak durumdayken niye aday yok. Garanti olan ikinci yer bafraydı. CHP niye iyi partiyi destekle medi. Samsun da ittifak CHP kazansın başka amaç gütmüyor. Milletvekili zaten Gümüşhaneli... Bunlara bir açıklama getirmiştir. İnşaAllah