banner388

Samsun'da Zincirleme Kaza! 3 Yaralı

 Samsun'da kırmızı ışıkta 3 aracın birbine çarptığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Samsun'da Zincirleme Kaza! 3 Yaralı

 Samsun'da kırmızı ışıkta 3 aracın birbine çarptığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 18:51
Samsun'da Zincirleme Kaza! 3 Yaralı

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi Samsun Ankara karayolundaki ışıklı kavşakta gerçekleşti. Aktarılan bilgiye göre, Hayati Y., idaresindeki 16 JY 180 plakalı otomobil kırmızı ışıkta bekleyen Erkan U. idaresindeki 55 C 0841 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs de önünde kırmızı ışıkta bekleyen Hüseyin S. yönetimindeki 06 EE 9838 plakalı otomobile arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada, Kenan K., Esra S. ve Arif K. yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İha

Son Güncelleme: 04.05.2022 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık Yurt 2022-05-04 19:52:16

Embesil sürücü dolu trafik insan gibi araç kullanmıyor kimse. Herkes birbiriyile yarış halinde, gereğinden çok hızlı gidiyorlar, yakın takip ediyorar, makas stıyorlar, sinyal asla kullanılmıyor, sağlama yapan araç çok, sollama yapıp daha sollamayı tamamlamadan güvenli meafeyi gözetmeden hemen solladığı aracın önüne geçen çok .... çok ta çok çok ta çok ondan sonra kazaymış alayı pislik bunların.