banner388

Samsun Yolunda Kaza! 5 Yaralı!

İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Samsun Yolunda Kaza! 5 Yaralı!

İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 19:15
Samsun Yolunda Kaza! 5 Yaralı!

Kaza, Atatürk Bulvarı üzeri, Ordu-Samsun Karayolu üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, Emircan Beyazıt idaresindeki 34 AS 4732 plakalı otomobil ile Oktay Yılmaz (28) idaresindeki 34 FDB 811 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile polis ekipleri sevk edildi. Sürücüler ile her iki araçta yolcu olarak bulunan toplam 3 kişi çevredekilerin ve ekiplerin yardımıyla araçlardan çıkarıldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazaya karışan araçlar çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İha

Son Güncelleme: 04.05.2022 19:19
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun KazaKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.