banner388

Samsun'da Yürek Burkan Olay

Samsun'da açılan bir mağazada yaşanan izdihamda emekli maaşını hırsızlara kaptıran yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı. 

Samsun'da Yürek Burkan Olay

Samsun'da açılan bir mağazada yaşanan izdihamda emekli maaşını hırsızlara kaptıran yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı. 

03 Aralık 2016 Cumartesi 16:26
Samsun'da Yürek Burkan Olay

Samsun'un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bugün bir mağaza açılışı vardı. Mağazada her şeyin 5 liraya satıldığını duyan Samsunlular mağazanın açılışına akın etti. Yaşanan izdiham nedeniyle mağazanın kepenkleri kapalı tutuldu. Mağaza yapılan dualar sonrasında açıldı ve dışarıda bekleyen kalabalık bir anda mağazaya hücum etti.

İçerideki izdihamdan faydalanan hırsız veya hırsızlar 60 yaşındaki Emine I. adlı yaşlı kadının çantasından bankanın ATM'sinden yeni çektiği 700 lira emekli maaşını çaldı. Yaşlı kadın durumdan ancak beğendiği ürünlerin parasını ödemek için kasaya geldiğinde anladı. Çantasının fermuarının açık olduğunu gören yaşlı kadın, çantanın içini kontrol ettiğinde ise parasının çalındığını anladı. Yaşadığı bu durum karşısında gözyaşlarına boğulan Emine I., polise şikayette bulundu. 

Gelen şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma açtı ve kimliği belirsiz hırsız veya hırsızları aramay başladı.

Son Güncelleme: 05.12.2016 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.