banner388

Samsun'da yürek burkan manzara!

Soğuk Samsun gecelerinde bir parktaki bankta yatan 48 yaşındaki Saadettin Uluışık yürekleri burkan yaşamını anlattı.

Samsun'da yürek burkan manzara!

Soğuk Samsun gecelerinde bir parktaki bankta yatan 48 yaşındaki Saadettin Uluışık yürekleri burkan yaşamını anlattı.

04 Aralık 2018 Salı 09:46
Samsun'da yürek burkan manzara!

Samsun'da sokaklarda kalan 48 yaşındaki Saadettin Uluışık 6 gündür bir parktaki bankta kalıyor.


Maddi imkanı olmayan Uluışık, yaşı itibariyle işi için başvuru yaptığı iş yerlerinde geri çevriliyor.İŞKUR vasıtasıyla bir iş bulup İstanbul’a giden Uluışık orada da işe kabul edilmeyince Samsun sokaklarına geri döndü.

AKŞAMLARI SOĞUKTAN DONUYORUM

Soğuk Samsun geçelerinde sokakta kalan Saadettin Uluışık "Yaştan dolayı kimse iş vermiyor. Daha önce eski bir evde kaldım. Oradan da çıkmak durumunda kaldım. Şimdi parkta kalıyorum. Akşamları soğuktan donuyorum. Başımı sokacak bir ev ve iş imkanı istiyorum. Eğer bir ev ve iş bulamazsam sokaklarda sürünmeye devam edeceğim" diye durumunu açıkladı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 04.12.2018 10:03
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okoca 2018-12-04 19:30:56

insanca asgari imkanlarla yaşamak istiyorsunda, bu devlet kendi halkını unutalı çok oldu.

Avatar
Suat 2018-12-05 00:07:52

Hastaneler dolu, sokaklar, evler, iş yerleri mutsuz insanlarlar dolu sokaklarda gülen insan kalmadı neredeyse. Savaşla yok edemedikleri toplum huzursuzlukla, mutsuzlukla, parasızlıkla, haksızlıkla eriyor yok oluyor. Söyleyecek tek şey var Allah sonumuzu hayır etsin diyorum ama ne ben ne de kimse inanmıyor sonun hayır olacağına. İnsanların geleceğe dair umutları kalmadı.

Avatar
MUZAFFER KURT 2018-12-05 00:11:36

NERDE İNSANLIK İMKANI OLAN BU ADAMA ALLAH İÇİN SAHİP CIKSIN YADA DEVLET CIKSIN SURİYELİLERE CIKTIGI ĞİBİ HUZUR EVİNE FALAN YERLEŞTİRSİNLER İŞTE NE BİLİM NE ĞEREKİYORSA YAPILSIN VALİ DUYSUN HERKES DUYSUN İNSANLIK ÖLMEDİĞİNİ BİRKEZ DAHA YÜREKLİ İNSANLAR ĞÖSTERSİN UMARIM HERKESE SELAM OLSUN VESSELAM...