banner388

Samsun'da yolun ortasında para kasası

Samsun'un Atakum ilçesinde yapımı devam eden Atakum Büyük Camii için yolun ortasına para kasası konularak yardım toplandığı iddia edildi.

Samsun'da yolun ortasında para kasası

Samsun'un Atakum ilçesinde yapımı devam eden Atakum Büyük Camii için yolun ortasına para kasası konularak yardım toplandığı iddia edildi.

01 Aralık 2018 Cumartesi 11:36
Samsun'da yolun ortasında para kasası

Samsun'un Atakum ilçesinde yapımı devam eden Atakum Büyük Camii için yolun ortasına para kasası konularak para toplanmaya başlandığı iddia edildi. Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan yaşanan olayı köşesine taşıdı.

Çölaşan konuyla ilgili köşesinde şu ifadeleri kullandı:

"Okurum yazıyor:

‘Diyanet'e her yıl ayrılan para Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden daha fazla. Okullarımızın büyük eksikleri varken bu durumu içler acısı olarak görüyorum.

Samsun Atakum'da, Alpaslan Bulvarı üzerindeki kaldırımlarda aylardan beri büyük bir kasa duruyor. Atakum camisine yardım!

Hem Diyanet'e bu kadar büyük paralar verilecek, hem de cami için halktan yardım toplanacak, biraz tuhaf oluyor!"

Son Güncelleme: 01.12.2018 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü 2018-12-01 11:44:24

Çocuklara acilen okullar lazım ama geldiğimiz duruma bakın. Atakum'u bilerek seçiyorlar. Halbuki şu yapılan işin İslamiyette de yeri yok. Çevrenizde aç, muhtaç, başka ihtiyaçları olan insanlar varsa Hac'ca gitmek bile doğru kabul edilmez iken hale bakın. Önce düzgün insan olmaya çalışmak lazım. İnsan bozuk olunca o insanın yapacağı herşey de bozuk oluyor dini anlayışı da dahil.

Avatar
Dursun aydın 2018-12-01 18:32:56

Camilere müslümanlar yardım eter kimseden zorla bara toplanmiyor zorunuzami gitti

Avatar
Deniz 2018-12-01 14:17:00

Sokak ortasında dilenene çözüm buldunuz camiye yardımı haber yapıyorsunuz bir gazeteci dilenci bir kadını hedef almıştı kucağındaki bebeklerin sürekli farklı olduğunu gözlemlemişti o minicik çocukları kurtarmak adına birşeyler yapın yolun ortasındaki kutudan kimse şikayetçi değil.

Avatar
adem 2018-12-01 15:34:26

nekadar sahtekar ve dolandırıcı varsa yaptıklarını gizleyip çevrelerindekilerin gözlerini boyamak için camilere veya kuran kurslarına bağış yapıyorlar. ibadet heryerde yapılabilir. oysaki sokaklarda gerçekten yardıma muhtaç insanlar varken.

Avatar
Kuralsizefe55 2018-12-01 16:50:42

Artik dilenmeye utaniyorlar kapi kapi simdi kisa yoldan kimse kimseyi gormesin diye para atin diye bekliyorlar ya birazda sokakta yatanlar icin birsey yapilsin okadar disarda veya eve ekmege muhtac olan kisiler var onlara yardim edilsin olmazmi

Avatar
Yasin 2018-12-01 17:56:17

Bravo ağzına sağlık hocam bu nedir ya milleti haraca bağladılar

Avatar
Fatih 2018-12-01 18:43:05

Atakumun camileri halka yeterli bi sayıda en fazla zaten cuma günleri, kandillerde ve bayramlarda doluyo.Atakum için şuan en hayırlı olan işsizliği önleyecek fabrikalar vb. İş sahaları kurulmalıdır

Avatar
Filiz 2018-12-01 22:06:08

Yazik artik işi zorbaliga döktüler ahlaksizlar okul için para toplayin desen toplamaz kafirler arkadaslar bunlarin neler yaptigini cümle alem biliyor