banner388

Samsun'da yol konforu artıyor

Samsun'un yapılan yol çalışmaları ile ulaşım konforu artmaya devam ediyor.

Samsun'da yol konforu artıyor

Samsun'un yapılan yol çalışmaları ile ulaşım konforu artmaya devam ediyor.

28 Haziran 2017 Çarşamba 16:06
Samsun'da yol konforu artıyor

Samsun haber - Samsun'da düzenlenecek olan olimpiyatlar öncesi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, çalışmaları yerinde inceliyor. Tekkeköy ilçesinde bulunan Bahattin Ekici Spor Kompleksine bin 350 metre asfalt dökülerek yol çalışması yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Tekkeköy ilçemizin yol sorunu kalmadı desek yeridir. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak hemen hemen her mahalle yolunu elden geçirdik. Eskiden toz toprak içinde olan Baki Esen Caddesi’nde de yaptığımız çalışmalarla yolun konforu arttırdık. Burada yaptığımız altyapı, üstyapı ve tretuvar çalışmalarını bayramdan önce tamamlayarak kullanıma açtık” dedi. 

Başkan Yılmaz, daha sonra Bowling Salonu etrafında yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nureddin tepe 2017-06-29 09:09:23

Sayın yetkililer Tekkeköy ilçesi Samsın Büyük Şehire bağlıda Terme Orduya mi bağlı bir ilçe burada yaşayan insanlar toz toprak içinde örnek Hüseyin mescit mah. Yolu bu yol yıllardır aynı durumda ve ne zaman yapılması düşünülüyor.