banner388

Samsun'da yaşlı adamı döverek öldürdü

Samsun'da darp edilen 72 yaşındaki adam tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı adamı döven şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da yaşlı adamı döverek öldürdü

Samsun'da darp edilen 72 yaşındaki adam tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı adamı döven şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

01 Ocak 2019 Salı 22:50
Samsun'da yaşlı adamı döverek öldürdü

Samsun'un Atakum ilçesinde bir gazinonun önünde darp edilen 72 yaşındaki kişi tedavi altına kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayı gerçekleştiren şahıs Cinayet Bürsou ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'nde bir gazinoda 27 Aralık gecesi 00.30 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre A.G. adlı şahıs sahnede şarkı söyleyen sanatçıdan istek şarkıda bulundu. Bayan sanatçı isteği kabul etmeyince A.G., kadına saldırdı. Gazino çalışanları A.G.'yi dışarıya çıkarttı. Dışarı çıkartılan A.G. gazinodan çıkan H.S.'ye yumruk attı. A.G. bu sırada 72 yaşındaki N.Ç.'ye de saldırdı. Olayda N.Ç. bayılırken A.G. ise kaçtı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan ve kafatasında kırık olduğu tespit edilen N.Ç. bugün hayatını kaybetti. A.G. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından bugün akşam saatlerinde Çarşamba ilçesinin Beylerce Mahallesi'nde kovalamaca sonucu havaya uyarı ateşi açılarak yakalanarak gözaltına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CARSAMABLI 2019-01-02 02:46:34

Kimsenin kaç yaşında ne yapacağı size kalmadı

Avatar
Meltem 2019-01-01 23:20:43

KUCUK BAS BUYUK BASA NELER EDERMİS NE İSİN VAR 72 YASİNDA BARDA SAZDA OTUR EVİNDE

Avatar
Ramazan 2019-01-02 01:09:14

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 70 yaşında bir insana yaşlıya el kalkmaz günahtır ortalık çok kötüleşti saygı sevgi git gide yitiyor Allah hayır etsin gidişat iyi değil

Avatar
melis 2019-01-02 17:04:52

su testı su yolunda kırılır bu kadar basıt cok ıyı olmuş ne ısın var otur evınde elın adamında yazık ettı evınde ac bekler ailesı kadın pesınde gezerler pavyon pavyon hıc acımam

Avatar
demo 2019-01-03 04:38:42

72 yaş pavyon dayak standart şeyler evinde içmeliydi tanrı affetsin