banner388

Samsun'da Yaşlı Adam Karda Kayboldu

Samsun Salıpazarı ilçesinde 60 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam karda kayboldu.

Samsun'da Yaşlı Adam Karda Kayboldu

Samsun Salıpazarı ilçesinde 60 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam karda kayboldu.

01 Şubat 2017 Çarşamba 17:38
Samsun'da Yaşlı Adam Karda Kayboldu
Samsun Haber - Samsun'un Salıpazarı ilçesindeki Yeşilköy'de 60 yaşındaki alzheimer hastası Mustafa Demirci adlı yaşlı adam, yoğun kar yağışında kayboldu. Kendisinden haber alınamayan yaşlı adam için sahil güvenlik ekipleri helikopter eşliğinde arama başlattı.

Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Samsun Valiliği tarafından saat 11:30'de kalkış talebinde bulunuldu, saat 12:40'da 2 AFAD personeli Sahil Güvenlik helikopterine alınarak Sahil Güvenlik Samsun Hava Grup Komutanlığından kalkış yaptı. Kayıp yaşlı adam için  Salıpazarı ilçesi Yeşilköy ile Esatçiftliği arasında arama yapıldı, ancak hiçbir işarete rastlanmadı. Sahil Güvenlik helikopteri saat 15:00'de Sahil Güvenlik Samsun Hava Grup Komutanlığına iniş yaptı.

Ormanlık Alanda Bulundu

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekiplerinin yaklaşık 20 kişilik ekiple yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda ormanlık alanda bulunan Demirci, Salıpazarı Devlet Hastanesine kaldırıldı.


 
Son Güncelleme: 01.02.2017 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.