banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da yanındaki kadına baktığı gerekçesiyle kavga çıktı

Samsun'da çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

banner269

Samsun'da yanındaki kadına baktığı gerekçesiyle kavga çıktı

Samsun'da çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

25 Haziran 2017 Pazar 22:15
Samsun'da yanındaki kadına baktığı gerekçesiyle kavga çıktı

Samsun Haber - Samsun'da C. Ş. adlı şahıs M. K. adlı şahısın yanındaki kadına baktığı iddiasıyla çıkan kavgada M. K. bıçakla ağır yaralandı.

İlkadım İlçesi 4'ncü Hat Dolmuş Durakları mevkinde meydana gelen olayda, M.K yanında bulunan kadınlara baktığı gerekçesiyle C. Ş. ile tartşmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce C. Ş. M. K.'yi darp ederek bıçakla göğüs kısmından yaraladı.

Ağır yaralanan M. K., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılırken, C. Ş. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede ameliyata alınan M. K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

C. Ş. MAHKEMECE TUTUKLANDI

Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen C.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, darp olayına karışan M.B. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


 

Son Güncelleme: 26.06.2017 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih ERDOGAN 2017-06-26 09:29:01

4. cve 3. hat mevki olarak, söförler olarak hep problemli kavga gürültü sapiklik nhersey var. neler ne pislikler yasaniyor, kimse canini namusunu emanet edemiyor artik buralarda, adam köpegimi emanet etmem diyor bu hatlara. devlet ilgisiz söförler resmen yollarda terör estiriyor. bu nasil düzen yüz metrede bir korna calmaya mecburmusunuz. kaldirilmali bu hatlar ve devlet saglamali ulasimi bu resmen terör

Avatar
emin karagüzel 2017-06-26 16:39:46

salih erdoğan lütfen çamur atma 4 hatta bişey diyemem amam 3 hattaki kişiler adam gibi adamlar, 3 hattın başkanı en ufak yanlışı olan şöförü çalıştırmıyor, bir Allah ın kulu çıkıpta 3 hat şöyle böyle demez.