banner388

Samsun'da yangın çıktı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir manavda yangın çıktı.

Samsun'da yangın çıktı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir manavda yangın çıktı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 09:14
Samsun'da yangın çıktı

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi Adalet Parkı yanında bulunan bir manavda yangın çıktı. Saat 23.55'te çıkdığı öğrenilen yangına vatandaşların ihbarıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kısa sürede müdahale etti. Yangın söndürülürken maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih şahin 2017-07-27 11:38:14

itfaiye gelene kadar ilk adım belediyesi su tankeri yıkama tankerleri ilk müdahaleyi yaptı

Avatar
aylapalaoglu 2017-07-27 13:00:03

Biz de 3 yıldır sırayla yangın nöbeti tutuyoruz,Atakum çevre md.lüğü bina projesini 25 yıl sonra değiştirerek (yasal değil)iki işyerine yaptırdığı ortak alanlarımız kırılarak 30 mt yatay gelen 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmsaından 5 kat çatıya sacdan bacalar yaptırdı itfaiye raporu var yangın çıktı şifaende bombanın üzerindesiniz dedi gelin fotoğraflayın rezaleti devletin verdiği yetkiyle canlar yaktırılıyor adalet bakanı siyasette adalet yok derse vah garibanlara vah, valiliğin ve Atakum çevre md.leri sanayi bacalarına uygun demiş barlar sanayimi,sn Salih Sağır ve Karamusaoğlu bey illa ölmemizmi lazım kaç yıl daha telore edilecekler vede biz yangın nöbeti tutucaz 22 hane koca 3 yıl geçti adalet diye haykırıyorz