banner388

Samsun'da yağmurdan kayganlaşan yolda 3 araçlı kaza: 1 yaralı

Samsun'da yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Samsun'da yağmurdan kayganlaşan yolda 3 araçlı kaza: 1 yaralı

Samsun'da yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

24 Nisan 2023 Pazartesi 12:01

Kaza, Samsun’un Canik ilçesi Atatürk Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.H.'nin kullandığı 34 GN 9714 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çıkıp yol ortasına savruldu.

Kaza yapan otomobilin yol ortasında olduğunu gören Y.E.T. yönetimindeki 61 FP 170 otomobil de ona çarpmamak için frene basınca kayarak önce bariyere, ardından da F.E. idaresindeki 61 AEV 360 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobil de kayarak refüje çıktı. Kazada yaralanan Fatime Subaşı ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 24.04.2023 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahit 2023-04-24 15:12:38

Kabahat ya yolda olur, ya hava durumunda, ya araçta, ya taştadır sürücülerde hiç kabahat yok. Çünkü sürücülerin bir sorumluluğu yok onlar gezinmeye biniyorlar araca.