banner388

Samsun'da virüse karşı sıkı temizlik 

Samsun'da korona virüs ile mücadele işler sıkı tutuluyor. Tekkeköy Belediyesi ekipleri korona virüse karşı gerçekleştirdikleri dezenfekte ve temzilik işlemleri ile adeta savaş açmış durumda.

Samsun'da virüse karşı sıkı temizlik 

Samsun'da korona virüs ile mücadele işler sıkı tutuluyor. Tekkeköy Belediyesi ekipleri korona virüse karşı gerçekleştirdikleri dezenfekte ve temzilik işlemleri ile adeta savaş açmış durumda.

18 Nisan 2020 Cumartesi 18:53
Samsun'da virüse karşı sıkı temizlik 

Samsun Haber-Tekkeköy Belediyesi’nin Karadeniz Bölgesi’nde tek olan 12 bin litrelik 7 gözlü mikronsis dezenfekte tankeri bugün hizmete girerek ilçede çalışma yürüttü. Mikron ölçeğinde püskürtme kapasitesiyle kısa zamanda daha fazla alanı dezenfekte etme kabiliyetine sahip olduğu öğrenilen tanker geçtiği yerlerde virüslerden eser bırakmadı. Tanker içerisine konulan dezenfekte solüsyonu cadde ve sokakları dezenfekte etti. Belediyenin temizlik ordusunda önemli bir yer tutacak olan aracın korona virüsü salgını sonrasında yaz sezonu için sivrisinek ve sinek mücadelesinde de kullanılabileceği belirtildi.

Tekkeköy Belediye başkanı Hasan Togar konuyla ilgili, “Korona virüsle mücadeleye her alanda devam ediyoruz. Bu aracımızda korona virüsle mücadelemizde en büyük silahımız oldu. bunun yanıda ilçede sokağa çıkma kısıtlamasından ötürü sokakların boş olmasından dolayı dezenfekte çalışmalarımıza hız kazandırdık. Sokaklarımız antibakteriyel sabunlu su ile ekiplerimiz tarafından yıkanıyor. Vatandaşlarımızın sağlığı için bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Günün ilk saatlerinden itibaren ilçede maskesiz kimse kalmaması için de harekete geçen ekipler kapı kapı dolaşıp ailelere maske dağıtımı da yaptı. Açık olan fırın eczane gibi iş yerlerine de bu dağıtım gerçekleşti. Kısıtlama nedeniyle evde bulunan ailelerin ihtiyaçlarını da yerine getirdi. Ailelerin talebine göre ekmek ihtiyacı ekipler tarafından karşılandı. Sokakların boş olmasını da fırsata çeviren belediye cadde, sokak, bulvar ve kaldırımlarda da antibakteriyel sabunlu su ile dezenfekte çalışması yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SadeBirVatandaş 2020-04-18 19:11:14

Helal olsun sana uzun adam Tekkeköy adına sana teşekkuru borc biliriz

Avatar
recaizade mahmut ekrem 2020-04-19 02:09:52

ilk türk realist roman

Avatar
adem ural 2020-04-19 05:12:31

helal ol masin sana uzun elle adam...bitirdiniz tekkekoyu...parsel parsel sattiniz...

Avatar
Murat 2020-04-19 11:16:37

Büyükşehir belediyesi tekkeköy belediyesi kadar olamadı neredeyse 1,5 ay oldu hala çiftlik caddesinde böyle bir temizlik yapma tenezzülünde bile bulunmadı esnaf ile ilgilenmedi esnafı bir başına kendi haline bıraktılar. Çok merak ediyorum bu esnaf kapatır da cadde işe yamaz hale gelince hangi büyükşehiri yönetecekle acaba . Samsunun başka caddesi yok şehre sahip çıkalım ... trafiğe acil kapatılıp esnafın çalışma saatleri ayarlanmalı we halkın rahat bir şekilde çıkıp işlerini çözebileceği alan haline getirilmeli aksi takdirde esnaf ta halka bu ilgisiz durumdan bunalmış we zarar görmüş durumda olacak saygılar. Brawo Tekkeköy Belediyesi .