banner388

Samsun'da vatandaş ne halde?

Samsunhaber.com olarak Samsun'un nabzını tutmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlara, Samsun piyasasını sorduk. İşte cevaplar...

Samsun'da vatandaş ne halde?

Samsunhaber.com olarak Samsun'un nabzını tutmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlara, Samsun piyasasını sorduk. İşte cevaplar...

23 Ocak 2019 Çarşamba 17:52

Samsun'da kış aylarına girilmesi ile birlikte piyasada durgunluk yaşanıyor. Sokak satıcılarının büyük çoğunluğu durumundan memnun olurken, esnaf ve vatandaşlar durgunluktan yakınıyor. 

Samsun'un merkezinde sokak satıcıları, esnaf ve vatandaşlara mikrofonumuzu yönelterek 'Samsun'da piyasadan memnun musunuz?' sorusunu yönelttik.

Genel olarak bakıldığı zaman sokak satıcıları halinden memnun gözükürken, esnaflar ise durgunluktan yakınıyor. Vatandaşlar ise yapılan zamlar ile birlikte zor günler yaşadıklarını belirttiler.

Ahmet ALTÜRK | Furkan KOÇ

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atif yeseren 2019-01-23 18:53:23

Salça 10 lira daha ne halde olsun insanlar

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-23 19:57:27

31 Mart ta Sandıkta hesap sorulmalı
.Bu nedir yahu pazara gidemez olduk.Ne olacak bu fakir fukaranin hali?

Avatar
Emir baran 2019-01-23 20:05:52

Kimsede bu hafta arabayı kullanmim demiyor bu nasıl iş?

Avatar
misafir 2019-01-24 10:07:59

RTE seslendi, fiyatları şişirip vatandaşı mağdur etmeyin, bunları tespit edip uyaracağız dedi, dolar euro düştüğü halde yaptığı zamı indirmeyenler cehennemlerin bayağı odun yüklediler :)