banner388

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

Samsun'a yolcu otobüsüyle gelen bir kişi yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalandı.

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

Samsun'a yolcu otobüsüyle gelen bir kişi yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalandı.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 20:20
Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana gelen olayda, yolcu otobüsünden inen bir şahısın çantasında yapılan aramayla 5 bin 376 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda Kocaeli'den Samsun'a yolcu otobüsü ile gelen S.K.'yi otobüsünden indiği esnada gözaltına aldı. Çantasında arama yapılan S.K., Kocaeli'den getirdiği 5 bin 376 adet sentetik ecza adlı uyuşturucu özelliği bulunan kapsül şeklinde hap ile birlikte yakalandı. Çantadaki uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan S.K'nın yanısıra işbirliği yaptığı  M.K., A.Ç. ve S.K. de yakalanarak gözaltına alındı. Narkotik Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan S.K., M.K., A.Ç. ve S.K. Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 4 kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunUyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUZAFFER KURT 2019-05-08 22:23:04

HAYIRLI İŞLER EMNİYET TEŞKİLATINA.. HERŞEY VATAN İÇİN

Avatar
Samsunlu 2019-05-09 15:24:05

hergün ama hergün uyuşturucudan yakalananların haberlerini okuyoruz bitmiyor bir türlü diyoruz..Yakalananlar 3-5 ayda geri çıkıyor sanırım