banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da uyuşturucu ticaretine gözaltı

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da uyuşturucu ticaretine gözaltı

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

14 Aralık 2018 Cuma 14:46
Samsun'da uyuşturucu ticaretine gözaltı

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen 1 kişi polisin takibi sonucu yakalanırken, şahıs adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları takip sonucu durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada satışa hazır paketler halinde uyuşturucu madde ve gözaltına alınan şahısların evlerinde silah ve mermi ele geçirdi. Dün Samsun Adliyesine sevk edilen S.A. ve M.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, söz konusu şahısların ifadeleri doğrultusunda uyuşturucu maddeyi onlara sattıkları iddia edilen Ö.S. de yakalanarak gözaltına alındı. 

Narkotik Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan Ö.S., 'uyuşturucu ticareti' suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.S. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA 

Son Güncelleme: 14.12.2018 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2018-12-14 23:38:01

Yorumlarımız ( barikat engel set sutre ) vs. Takılır. Haberdeki özne’yi
( tırnak içerisinde !!! Ö.S isimli şahısı 5 satır sonra O.S yapıp ) habercilik adına karmaşık hale getirip insanlara sunarsınız.
Yani kimse görmüyormu ? Bilmiyomu sizi ?
Ne zannediyorsunuz ?