banner388

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Samsun'da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Samsun'da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

26 Kasım 2023 Pazar 09:57
Samsun'da uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tekkeköy ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 4 ikametgah, bir iş yeri ve bir araca eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda; 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 35 adet içime hazır, 10 adet kullanılmış sentetik ecza , 5 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 1 adet makas, 1 adet gazlı çakmak, 5 gram kubar esrar, 10 gram metamfetamin, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin 715 TL nakit para ve uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan malzemeler ele geçirdi. Olayda B.Y., A.E. ve Y.Y. gözaltına alındı. B.Y. ve A.E. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Y.Y. ise uyuşturucu ticaretinden Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.Y. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-11-26 15:41:41

Tabi ki iyi karşılamıyorum ama hep Avrupa’da ki uygulamaların çoğunu ülkemizde uygulamaya çalışıyoruz.Gün gelecek ama 10 yıl ama 20 yıl Hollanda da olduğu gibi belli bir miktar içiciler için serbest olacak.Ve o zamana kadar sicilini bozanlar,içeri de yatanlar boşuna yatmış olacak

Avatar
Kaan Yılmaz 2023-11-27 00:07:47

Savcı ve hakimlerin ellerine sağlık uyuşturucu satanı affetmeyecekler daha uzun yatıracaksın ki bir daha yapmasın