banner388

Samsun'da uyuşturucu satışına suçüstü

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucu satışına suçüstü

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

27 Mayıs 2018 Pazar 14:06
Samsun'da uyuşturucu satışına suçüstü

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik mevkii üzerinden bir şahıs uyuşturucu satışı yaptığı sırada polis ekiplerine yakalandı.

Uyuşturucu satışı yaparken şahısla ile ilgili edinilen bilgilere göre Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine karışan Y.E.B.'yi (23) takibe aldı. Takibe alınan şahsın ara sokaklarda 1 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı gözlemlendi, satıcıdan uyuşturucu alan şahıstan 1 adet ecstasy hap ele geçirildi. Takiplerini sürdüren polis ekipleri, Y.E.B.'nin V.B. ile buluştuğunu gözlemledi. Şahıslara polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda V.B.'nin üzerinden 1 adet, Y.E.B.'nin üzerinden ise 8 adet ecstasy hap ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlılardan V.B. ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı ile serbest kalırken, Y.E.B. 'uyuşturucu ticareti' suçlaması ile Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren Yunus E.B., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 28.05.2018 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FERDİ AKTAŞ 2018-05-27 16:17:07

Satın oğlum aferin size Samsunda kabadayıyım diye geçinen abiciklere oyuncak olun sonra gidin cezaevinde ranza ısırın. Hükümette ıraklıya afganlıya 40 milyar dolar harcasın.