banner388

Samsun'da uyuştucurudan 24 gözaltı

Samsun'da gerçekleştirilen narkotik uygulaması kapsamında 24 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da uyuştucurudan 24 gözaltı

Samsun'da gerçekleştirilen narkotik uygulaması kapsamında 24 kişi gözaltına alındı.

13 Ekim 2020 Salı 11:46
Samsun'da uyuştucurudan 24 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bafra ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptıkları uygulama ve çalışmalarda, 121 şahıs, 25 araç, 7 iş yeri, 6 park ve 4 metruk binayı kontrol etti. 

3 şahıs hakkında pandemi tedbirlerine aykırı davranmaktan idari işlem yapıldı 20 bin 731 adet sentetik ecza hap 1 kilo 361,92 gram esrar maddesi, 4 adet ekstasy hap, 0,73 gram metamfetamin maddesi, 2 kök kenevir bitkisi, 1 adet esrarlı sigara ve 2 adet pompalı tüfek ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 9 bin 680 TL para ele geçirildi. Toplam 24 kişi gözaltına alındı. 18 şahsa işlem yapılıp serbest bırakılırken 6 kişi uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.