banner388

Samsun'da üsteğmene gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Samsun'da görevli 1 üsteğmen gözaltına alınarak Ankara'ya gönderildi. 

Samsun'da üsteğmene gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Samsun'da görevli 1 üsteğmen gözaltına alınarak Ankara'ya gönderildi. 

25 Haziran 2019 Salı 14:55
Samsun'da üsteğmene gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanması soruşturmasında Samsun'da görevli 1 üsteğmen gözaltına alınarak Ankara'ya gönderildi. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca TSK içindeki FETÖ yapılanmasında Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığına sızan FETÖ mensuplarının TSK yapılanmasında faaliyet gösterdikleri ve "mahrem imamlarca" ankesör ya da büfeden arandıkları belirlenen kişilere yönelik gözaltı kararı verildi. Söz konusu gözaltı kapsamında Samsun Sahra Sıhhiye Eğitim Merkez Komutanlığında görevli Üsteğmen F.Ç., Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahallesi'ndeki evinde bu sabah gözaltına alındı. Gözaltına alınan Üsteğmen F.Ç., Samsun TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara'ya götürüldü. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fehmi 2019-06-25 16:20:14

Bir ordu bor ülke anca böyle bitirilirdi aferim. Sata sata bitti fabrikalar, ocu bucu diye diye ordu sadece isimden ibaret kaldi. Allah korusun gidişat iyi değil. Yarini yok dert yoklukdan başka. Şekere zambyap sonra deki şeker fabrikasimi var sen farkinda değilsin ama satacak birşey kalmadi. Anca böyle alt tabaka memurlarla uğraşin asil büyük fetöcüler hergün ekranlarda vesselam..

Avatar
Avukat Hanife Temiz 2019-06-25 17:51:09

senelerin avukatıyım şunu rahatlıkla söyleyebilirim akp feto yalanı ile mağduriyetler yarattı, çok insan intihar etti, asıl fetocuları ellemiyorlar çünkü akp yönetiminde çok fetocu var, akp nin devri bitmek üzere, az kaldı def olup gitmelerine.