banner388

Samsun'da Ünlü İşadamı Gözaltında

Darbe girişimi sonrasında devam eden operasyonlar kapsamında Tozlu Tekstil'e baskın yapıldı. Hüseyin Tozlu ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Samsun'da Ünlü İşadamı Gözaltında

Darbe girişimi sonrasında devam eden operasyonlar kapsamında Tozlu Tekstil'e baskın yapıldı. Hüseyin Tozlu ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

02 Ağustos 2016 Salı 11:38
Samsun'da Ünlü İşadamı Gözaltında

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ bağlantılı kişilere yönelik başlatılan operasyonların adresi bu kez Tozlu Tekstil oldu. Samsun'un ünlü tekstil ve hazır giyim markasının Samsun'da bulunan merkez ofisleri ve depoları KOM tarafından basıldı. Firmaya ait depo ve ofislerde araştırmalar yapılmakta. Tozlu Tekstil sahibi Hüseyin Tozlu, operasyon kapsamında ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. 


Tozlu Tekstil, Hüseyin Tozlu tarafından tamamı yerli sermaye ile kurulan 2010 yılından itibaren internet ortamı üzerinden dünyanın her yerine ürün gönderebilen hazır giyim satışı yapan bir firma olarak hizmet vermektedir. Firma kendi ürettiği ürünler dışında diğer Türk markalarından da satış yapmaktadı. 50 adet perakende mağazası ve 1000 kişilik ekibiyle tozlu.com, 2014 Webrazzi Ödüllerinde, “Yılın Web Girişimi” ve “Yılın Moda Odaklı E-Ticaret Sitesi” kategorilerinde ödül almıştır. Merkezi Samsun olan firmanın web sitesi kullandığı Türkçe, Azerice, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Çince gibi dillerle herkese hitap etmektedir. 4 yıl içerisinde 100 milyon TL ciroya ulaşan firma  ‘diesre’  markasıyla da tesettür giyim alanına da el atmıştır.

Hüseyin Tozlu kimdir?

1986’da Samsuna’a göçen Hüseyin Tozlu aslen Gümüşhanelidir. Marmara Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Tozlu, kısa süren bankacılık deneyimi sonrasında babasının Samsun Yabancılar Pazarı'ndaki dükkanının başına geçip ticaret hayatına başlamıştır. Bir süre sonra pazardaki dükkanı kapatıp mağaza açmaya karar veren Hüseyin Tozlu, artık 50 mağaza sahibi.

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 02.08.2016 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.