banner388

Samsun'da Ünlü İş Adamı Tutuklandı

Samsun'da ünlü 'Gökdelen Kuleler' olarak bilinen sitenin müteahhiti olarak da bilinen Samsun TSO'nun eski başkanvekili Servet Keskinsoy FETÖ'den tutuklandı.

Samsun'da Ünlü İş Adamı Tutuklandı

Samsun'da ünlü 'Gökdelen Kuleler' olarak bilinen sitenin müteahhiti olarak da bilinen Samsun TSO'nun eski başkanvekili Servet Keskinsoy FETÖ'den tutuklandı.

30 Aralık 2016 Cuma 11:12
Samsun'da Ünlü İş Adamı Tutuklandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organiz Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 8 gün önce, Samsun merkezli toplam 14 ilde FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında, aralarında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun yönetiminde yer alan eski başkanvekili Servet Keskinsoy'un da yer aldığı, Samsun merkezli Asarcık ilçesi ile İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana, Muğla, Karabük, Rize, Kahramanmaraş, Tokat, Kayseri, Bayburt ve Ağrı illerinde 41 ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlemişti. 85 polisin görev aldığı operasyonda aralarında iş adamları, FETÖ'nün eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, mali müşavir, mühendis, muhasebeci, memur, üniversite öğrencisi, askeri okuldan atılan öğrenciler, ihraç olan 1 teğmen ile özel sektör çalışanlarının da bulunduğu toplam 2'si kadın 26 şüpheli gözaltına alınmıştı.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 26 kişi dün Samsun Adliyesine sevk edildi. Adliye sevk edilenlerin FETÖ-PDY öğrenci yapılanmasının ve örgütün askeri liselere öğrenci yerleştirme ile iş adamlarının örgüte finans sağlama suçlarını işledikleri iddia edildi. Dün savcı tarafından 17 kişi tutuklanmaları için, 9 kişi de adli kontrol şartı ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gece boyunca devam eden mahkeme saat 05.30 sıralarında sona erdi. Zanlılardan Servet Keskinsoy ile beraber 14 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, 10'u adli kontrol şartı olmak üzere 12 kişiyi ise serbest bıraktı. Samsun TSO'nun eski başkanvekili Servet Keskinsoy, Samsun'da ünlü 'Gökdelen Kuleler' olarak bilinen sitenin müteahhiti olarak da biliniyordu.





 

Son Güncelleme: 31.12.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.